Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kermaista makua ilman turhia kaloreita – hyödynnä salainen raaka-aine!

Muista lisätä tarpeeksi suolaa keitinveteen, jolloin maku paranee entisestään.
Muista lisätä tarpeeksi suolaa keitinveteen, jolloin maku paranee entisestään. Colourbox
Julkaistu 25.06.2016 22:01

MTV LIFESTYLE

Kermaisen ja herkullisen pastan salaisuus löytyy lähempää kuin uskotkaan, nimittäin kattilasta. 

Kuten kaikki italialaiskokit tietävät, pastan keitinvettä ei kannata koskaan kaataa viemäriin, vaan säästää sitä annoksen viimeistelyä varten. Tärkkelyspitoinen ja suolainen pastavesi tekee pasta-annoksestasi silkkisen pehmeän, mutta mikä tärkeintä, entistäkin herkullisemman.

Kermaista kastiketta ilman kermaa

Kun pasta on kypsää, älä kaada kattilan sisältöä siivilään, vaan nosta pastat pastakauhan avulla kuumalle paistinpannulle. Lisää pannulle hieman italialaisten salaista raaka-ainetta, pastan keitinvettä ja sekoita. Pastaan tarttuva keitinvesi tekee pasta-annoksen rakenteesta kermaisen ilman kermaa. Keitinveden ansiosta vältyt siis myös turhilta kaloreilta.  

Tätä kikkaa voi käyttää mihin tahansa pastaruokaan, mutta erinomaisesti se sopii keventämään kermaisia annoksia, kuten pasta carbonaraa. 

Video: Tuleeko spagettia keitettyä aina liikaa? Katso videolta näppärä vinkki pastan mittaamiseen.

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lähde: Popsugar

Lisää aiheesta:

Älä missään nimessä tee näin, kun keität pastaaMuista aina tämä, kun keität pastaa – yleinen valmistustapa ei kannata: "Muuten menee hukkaan"Virhe, joka voi pilata pasta-ateriasi sekunneissa – ethän sorru tähän kotikokeille tyypilliseen mokaan? Suurin osa mokaa tämän klassikkoruoan kanssa – italialaiskokki: Näin teet täydellistä pasta carbonaraaOletko sinäkin tehnyt aina pastasi väärin? Älä koskaan tee näin keitinvedellePastasta parempaa helposti ja nopeasti: Oletko jo testannut uuniniksiä?
PastaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Pasta
  • 15.9.11:01
    Ruoka

    Pastasta ja perunasta saa terveellisempää yhdellä kikalla

  • 8.9.17:17
    Ruoka

    "Miljoonan dollarin spagetti" – herkullinen jauhelihapasta nousi hitiksi

  • 12.8.17:03
    Ruoka

    Näin saat makaronilaatikosta parempaa: "Yksinkertaisesti parasta kotiruokaa"

  • 11.8.13:28
    Ruoka

    Ruokasivuston reseptistä pastamyrsky Italiassa – "Kansainvälinen selkkaus"

  • 10.8.09:43
    Ruoka

    Tiiun lasagnea ylistetään: "Jos pitäisi syödä vain yhtä ruokaa loppuelämä, niin se olisi tämä"