Mainos

Keksikö pelisuunnittelija Valentina kaikkien aikojen helpoimman tavan valkosipulin kuorimiseen? Katso ja hämmästy

Voiko valkosipulin kuoriminen todella olla näin helppoa? Ainakin hittivideon Twitteriin ladannut Valentina Lord saa sen näyttämään siltä.

Torontolainen pelisuunnittelija Valentina Lord jakoi Twitteriin näppärän niksin valkosipulin kuorimiseen. Videolla Valentina yksinkertaisesti pistää terävällä veitsellä jokaiseen valkosipulin kynteen ja vetää ne yksitellen kuorestaan, todella nopeaan tahtiin.

– Ihmiselle joka tekee paljon korealaista ruokaa, tämä on paras tapa kuoria valkosipuli, Lord kirjoitti Twitter-videon oheen.

Valentinan videosta muodostui alle vuorokaudessa maailmanlaajuinen hitti ja aiheesta on kirjoittanut muun muassa New York Post. Video on tähän mennessä kerännyt yli 425 000 tykkäystä ja sitä on kommentoitu ahkeraksi. Videota on katsottu yli 20 miljoonaa kertaa.

Rohkeimmat ovat kokeilleet Lordin tekniikkaa jo kotona, mutta ilmeisesti kuoriminen ei ole niin helppoa kuin video antaa ymmärtää. Monet ovat onnistuneet tuhoamaan valkosipulin täydellisesti yrittäessään kuoria raaka-ainetta ison veitsen kanssa.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja