Keksikö pelisuunnittelija Valentina kaikkien aikojen helpoimman tavan valkosipulin kuorimiseen? Katso ja hämmästy

Valentinan valkosipulikikka hämmästyttää Twitterissä.

Voiko valkosipulin kuoriminen todella olla näin helppoa? Ainakin hittivideon Twitteriin ladannut Valentina Lord saa sen näyttämään siltä.

Torontolainen pelisuunnittelija Valentina Lord jakoi Twitteriin näppärän niksin valkosipulin kuorimiseen. Videolla Valentina yksinkertaisesti pistää terävällä veitsellä jokaiseen valkosipulin kynteen ja vetää ne yksitellen kuorestaan, todella nopeaan tahtiin.

– Ihmiselle joka tekee paljon korealaista ruokaa, tämä on paras tapa kuoria valkosipuli, Lord kirjoitti Twitter-videon oheen.

Valentinan videosta muodostui alle vuorokaudessa maailmanlaajuinen hitti ja aiheesta on kirjoittanut muun muassa New York Post. Video on tähän mennessä kerännyt yli 425 000 tykkäystä ja sitä on kommentoitu ahkeraksi. Videota on katsottu yli 20 miljoonaa kertaa.

Rohkeimmat ovat kokeilleet Lordin tekniikkaa jo kotona, mutta ilmeisesti kuoriminen ei ole niin helppoa kuin video antaa ymmärtää. Monet ovat onnistuneet tuhoamaan valkosipulin täydellisesti yrittäessään kuoria raaka-ainetta ison veitsen kanssa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.