Mainos

Kauppaketju myy jättimäistä selviytymispakettia katastrofin varalle – sisältää "kaikki tarvittavat ruoat"

Kuinka kauan selviäisit, jos kotoasi katkeaisi sähkön ja veden saanti? Yhdysvaltalainen myymäläketju myy pakettia "maailmanlopun" varalle.

Katso yllä olevalta videolta, mitä kaikkea kotoa pitäisi löytyä hätätilanteita varten.

Yhdysvaltalainen myymäläketju Costco on alkanut myydä verkkokaupassaan selviytymispakettia "maailmanlopun" varalle. Liki 6 000 dollarin hinnalla saa ruokittua nelihenkisen perheen vuoden ajan.

Paketti sisältää hurjat 36 000 annosta, ja jotkut tuotteista säilyvät jopa 25 vuoden ajan.

Ravinnon monipuolisuudestakaan ei tarvitse tinkiä, sillä paketti sisältää Costcon mukaan niin viljoja, hedelmiä, vihanneksia, proteiinia kuin maitotuotteitakin. Ruoat ovat myös niin monipuolisia, ettei joka päivä tarvitse syödä samaa sapuskaa. Lisäksi jokainen perheenjäsen saa ruoasta päivittäin 2 000 kilokaloria, joten kituuttaa ei tarvitse.


Paketista löytyy muun muassa riisiä, pastaa, papuja ja erinäisiä pakastekuivattuja tuotteita kuten parsakaalia, perunoita, omenoita ja marjoja.

"Lohduttaudu tiedolla, että sinulla on perheellesi kaikki tarvittavat ruoat, joita tarvitsette selviytymiseen hätätilanteesta tai luonnonkatastrofista", Costcolta kannustetaan.

Jos hinta tuntuu liian rajulta, Costcolla on tarjota myös yksittäiselle henkilölle pakettia vajaalla 1 000 dollarilla.

Miten on, onko sinun kotivarasi kunnossa? Kuinka kauan selviäisit, jos veden saanti ja sähköt katkeaisivat? Ja paljonko ruokaa kotoa pitäisikään löytyä?

– Kotivara on ihmisen tarpeisto, jonka hän tarvitsee pärjätäkseen kotona ilman apua 3–7 päivää. Lähtökohta on, että ei ole sähköjä, ei tule vettä eikä viemäri vedä, kertoi Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen varautumisen opettaja Tomi Rask  MTV Uutisille viime vuonna. Katso yllä olevalta videolta, mitä kaikkea kotoa pitäisi löytyä hätätilanteita varten.

Lähde:  Independent

***

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja