Kauppaketju myy jättimäistä selviytymispakettia katastrofin varalle – sisältää "kaikki tarvittavat ruoat"

Näitä sinulla pitäisi aina olla kotona hätätilanteita varten 1:32 Näitä sinulla pitäisi aina olla kotona hätätilanteita varten

Kuinka kauan selviäisit, jos kotoasi katkeaisi sähkön ja veden saanti? Yhdysvaltalainen myymäläketju myy pakettia "maailmanlopun" varalle.

Katso yllä olevalta videolta, mitä kaikkea kotoa pitäisi löytyä hätätilanteita varten.

Yhdysvaltalainen myymäläketju Costco on alkanut myydä verkkokaupassaan selviytymispakettia "maailmanlopun" varalle. Liki 6 000 dollarin hinnalla saa ruokittua nelihenkisen perheen vuoden ajan.

Paketti sisältää hurjat 36 000 annosta, ja jotkut tuotteista säilyvät jopa 25 vuoden ajan.

Ravinnon monipuolisuudestakaan ei tarvitse tinkiä, sillä paketti sisältää Costcon mukaan niin viljoja, hedelmiä, vihanneksia, proteiinia kuin maitotuotteitakin. Ruoat ovat myös niin monipuolisia, ettei joka päivä tarvitse syödä samaa sapuskaa. Lisäksi jokainen perheenjäsen saa ruoasta päivittäin 2 000 kilokaloria, joten kituuttaa ei tarvitse.


Paketista löytyy muun muassa riisiä, pastaa, papuja ja erinäisiä pakastekuivattuja tuotteita kuten parsakaalia, perunoita, omenoita ja marjoja.

"Lohduttaudu tiedolla, että sinulla on perheellesi kaikki tarvittavat ruoat, joita tarvitsette selviytymiseen hätätilanteesta tai luonnonkatastrofista", Costcolta kannustetaan.

Jos hinta tuntuu liian rajulta, Costcolla on tarjota myös yksittäiselle henkilölle pakettia vajaalla 1 000 dollarilla.

Miten on, onko sinun kotivarasi kunnossa? Kuinka kauan selviäisit, jos veden saanti ja sähköt katkeaisivat? Ja paljonko ruokaa kotoa pitäisikään löytyä?

– Kotivara on ihmisen tarpeisto, jonka hän tarvitsee pärjätäkseen kotona ilman apua 3–7 päivää. Lähtökohta on, että ei ole sähköjä, ei tule vettä eikä viemäri vedä, kertoi Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen varautumisen opettaja Tomi Rask  MTV Uutisille viime vuonna. Katso yllä olevalta videolta, mitä kaikkea kotoa pitäisi löytyä hätätilanteita varten.

Lähde:  Independent

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!