Kati vinkkaa lyömättömän ohjeen: "Maailman paras pannukakku on tässä!"

maailman-paras-pannukakku-1-211212_Z722492-large
MTV

Pannukakku on yksi parhaista helposti valmistuvista leivonnaisista. Hellapoliisi Kati Jaakosen ohjeella valmistuu sekä makea että suolainen pannukakku.

Pannukakku on todellinen klassikko, joka maistuu suomalaisille perinteisesti talvipakkasilla hernekeiton jälkiruokana nautittuna. Pannukakkua on myös helppo muunnella ja makeasta herkusta saa nopeasti pyöräytettyä myös suolaisen version.

"Maailman paras pannukakku on tässä!"

Hellapolisiina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa, miten tehdään lyömätön pannukakku.

– Maailman paras pannukakku on tässä! Oletko tullut ajatelleeksi, miten monipuolinen herkku se on? Voit valmistaa samasta taikinasta myös suolaisen pannukakun omilla lempitäytteilläsi. Tämä suolainen versio on mieto ja sopii vaikka kahvipöytään tai keittoruoan seuraksi, Kati vinkkaa.

Katin ohje on tarkoitettu pellilliseen, mutta voit jakaa valmiin taikinan kahteen osaan ja valmistaa samalla sekä suolaista että makeaa versiota.

– Puolita silloin suolaisen pannukakun täyteainekset.

Katso videolta, miten pannukakku tehdään ja nappaa ohje: Maailman paras pannukakku

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.