Mainos

Kari Aihisen perunasalaatti – nyt on helppo ohje, joka kannattaa ottaa talteen!

Perunasalaatti kuuluu monella suomalaisella uudenvuoden herkkuttelupöytään yhdessä nakkien kanssa. Nappaa kokki Kari Aihisen superhyvä ja helppo perunasalaattiresepti. 

Suomalaisten rakastama kokki Kari Aihinen valmisti tätä perunasalaattia Kaappaus keittiössä -ohjelman uusimman kauden ensimmäisessä jaksossa. Kapen perunasalaatissa on pottujen lisäksi muun muassa kanamunaa, dijon-sinppia sekä turkkilaista jogurttia.

Kari Aihisen perunasalaatti

500 g keitettyä perunaa
6 kovaksi keitettyä kananmunaa
2 rkl Dijon-sinappia
Suolaa
1,5 dl turkkilaista jogurttia
Sitruunamehua

Keitä munat ja perunat ja anna jäähtyä. Sekoita jogurtti, sinappi, suola ja sitruunanmehu yhteen. Maista. Pilko jäähtyneet perunat ja kanamunat ja sekoita kastike joukkoon.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja