Kari Aihisen perunasalaatti – nyt on helppo ohje, joka kannattaa ottaa talteen!
Perunasalaatti kuuluu monella suomalaisella uudenvuoden herkkuttelupöytään yhdessä nakkien kanssa. Nappaa kokki Kari Aihisen superhyvä ja helppo perunasalaattiresepti.
Suomalaisten rakastama kokki Kari Aihinen valmisti tätä perunasalaattia Kaappaus keittiössä -ohjelman uusimman kauden ensimmäisessä jaksossa. Kapen perunasalaatissa on pottujen lisäksi muun muassa kanamunaa, dijon-sinppia sekä turkkilaista jogurttia.
Kari Aihisen perunasalaatti
500 g keitettyä perunaa
6 kovaksi keitettyä kananmunaa
2 rkl Dijon-sinappia
Suolaa
1,5 dl turkkilaista jogurttia
Sitruunamehua
Keitä munat ja perunat ja anna jäähtyä. Sekoita jogurtti, sinappi, suola ja sitruunanmehu yhteen. Maista. Pilko jäähtyneet perunat ja kanamunat ja sekoita kastike joukkoon.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka