Kari Aihisen perunasalaatti – nyt on helppo ohje, joka kannattaa ottaa talteen!

shutterstock_346454873
Shutterstock

Perunasalaatti kuuluu monella suomalaisella uudenvuoden herkkuttelupöytään yhdessä nakkien kanssa. Nappaa kokki Kari Aihisen superhyvä ja helppo perunasalaattiresepti. 

Suomalaisten rakastama kokki Kari Aihinen valmisti tätä perunasalaattia Kaappaus keittiössä -ohjelman uusimman kauden ensimmäisessä jaksossa. Kapen perunasalaatissa on pottujen lisäksi muun muassa kanamunaa, dijon-sinppia sekä turkkilaista jogurttia.

Kari Aihisen perunasalaatti

500 g keitettyä perunaa
6 kovaksi keitettyä kananmunaa
2 rkl Dijon-sinappia
Suolaa
1,5 dl turkkilaista jogurttia
Sitruunamehua

Keitä munat ja perunat ja anna jäähtyä. Sekoita jogurtti, sinappi, suola ja sitruunanmehu yhteen. Maista. Pilko jäähtyneet perunat ja kanamunat ja sekoita kastike joukkoon.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja