Mainos

Kari Aihinen sujauttaa nakkikeittoon salaisen raaka-aineen: "Onko tämä taivaallista vai ylivoimaista?"

Nakkikeitto on klassinen arkiruoka. Kari Aihisen "ylivoimaisessa nakkikeitossa" on yksi salainen raaka-aine, jonka nimeen kokki vannoo.

Joko olet kuullut keittiömestari Kari Aihisen nakkikeitosta? Aihinen valmisti "ylivoimaista nakkikeittoa" Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennella kaudella vuonna 2020. Kapen nakkikeiton resepti on yksi MTV Uutisten Makuja-ruokasivuston suosituimmista edelleen.

Mikä tästä nakkikeitosta sitten tekee niin hyvän, että sitä voi kutsua ylivoimaiseksi?

Ylivoimaisen nakkikeiton salainen raaka-aine: Sulatejuusto

Kapen nakkikeiton makua syventää joukkoon sujautettu sulatejuusto.

– Laita sinne puolet Koskenlaskijasta. Keitto muuttuu pehmeämmäksi, täyteläisemmäksi ja vähän paksummaksi, Aihinen neuvoi Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.

Kun Kaappaus keittiössä -ohjelmaan osallistuenet Salla ja Valtteri maistoivat Aihisen tekemää nakkikeittoa tuunauksen jälkeen, nuoren parin ilmeet kertoivat kaiken oleellisen.

– Onko tämä Valtteri taivaallista vai ylivoimaista? Se ilme teidän kasvoilla kun maistoitte sitä (keittoa), maksan siitä ilomielin kaksi euroa, Aihinen totesi viitaten sulatejuustolisään keitossa.

– Ylivoimaista, totesi Valtteri nakkikeitosta.


***

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja