Kari Aihinen sujauttaa nakkikeittoon salaisen raaka-aineen: "Onko tämä taivaallista vai ylivoimaista?"
Nakkikeitto on klassinen arkiruoka. Kari Aihisen "ylivoimaisessa nakkikeitossa" on yksi salainen raaka-aine, jonka nimeen kokki vannoo.
Joko olet kuullut keittiömestari Kari Aihisen nakkikeitosta? Aihinen valmisti "ylivoimaista nakkikeittoa" Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennella kaudella vuonna 2020. Kapen nakkikeiton resepti on yksi MTV Uutisten Makuja-ruokasivuston suosituimmista edelleen.
Mikä tästä nakkikeitosta sitten tekee niin hyvän, että sitä voi kutsua ylivoimaiseksi?
Ylivoimaisen nakkikeiton salainen raaka-aine: Sulatejuusto
Kapen nakkikeiton makua syventää joukkoon sujautettu sulatejuusto.
– Laita sinne puolet Koskenlaskijasta. Keitto muuttuu pehmeämmäksi, täyteläisemmäksi ja vähän paksummaksi, Aihinen neuvoi Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.
Kun Kaappaus keittiössä -ohjelmaan osallistuenet Salla ja Valtteri maistoivat Aihisen tekemää nakkikeittoa tuunauksen jälkeen, nuoren parin ilmeet kertoivat kaiken oleellisen.
– Onko tämä Valtteri taivaallista vai ylivoimaista? Se ilme teidän kasvoilla kun maistoitte sitä (keittoa), maksan siitä ilomielin kaksi euroa, Aihinen totesi viitaten sulatejuustolisään keitossa.
– Ylivoimaista, totesi Valtteri nakkikeitosta.
Katso resepti: Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
Lue myös: Joko testasit? Proteiinipitoinen arkiruoka, joka maksaa vain euron annokselta: "Ei voi kyllästyä"
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria