Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kari Aihinen sujauttaa nakkikeittoon salaisen raaka-aineen: "Onko tämä taivaallista vai ylivoimaista?"

Julkaistu 08.04.2021 16:55

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Nakkikeitto on klassinen arkiruoka. Kari Aihisen "ylivoimaisessa nakkikeitossa" on yksi salainen raaka-aine, jonka nimeen kokki vannoo.

Joko olet kuullut keittiömestari Kari Aihisen nakkikeitosta? Aihinen valmisti "ylivoimaista nakkikeittoa" Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennella kaudella vuonna 2020. Kapen nakkikeiton resepti on yksi MTV Uutisten Makuja-ruokasivuston suosituimmista edelleen.

Mikä tästä nakkikeitosta sitten tekee niin hyvän, että sitä voi kutsua ylivoimaiseksi?

Ylivoimaisen nakkikeiton salainen raaka-aine: Sulatejuusto

Kapen nakkikeiton makua syventää joukkoon sujautettu sulatejuusto.

– Laita sinne puolet Koskenlaskijasta. Keitto muuttuu pehmeämmäksi, täyteläisemmäksi ja vähän paksummaksi, Aihinen neuvoi Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.

Kun Kaappaus keittiössä -ohjelmaan osallistuenet Salla ja Valtteri maistoivat Aihisen tekemää nakkikeittoa tuunauksen jälkeen, nuoren parin ilmeet kertoivat kaiken oleellisen.

– Onko tämä Valtteri taivaallista vai ylivoimaista? Se ilme teidän kasvoilla kun maistoitte sitä (keittoa), maksan siitä ilomielin kaksi euroa, Aihinen totesi viitaten sulatejuustolisään keitossa.

– Ylivoimaista, totesi Valtteri nakkikeitosta.

Katso resepti: Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti

Lue myös: Joko testasit? Proteiinipitoinen arkiruoka, joka maksaa vain euron annokselta: "Ei voi kyllästyä"

***

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Salainen ainesosa ylivoimaiseen nakkikeittoon – joko kokeilit?Nakkikeittoon kannattaa lisätä yksi ainesosa: "Ylivoimaista"Kari Aihisen ylivoimainen nakkikeitto on arkiruokahitti – oletko testannut "salaista ainesosaa"?Arkiruokahitti! Kari Aihisen nakkikeitto on ylivoimainen – joko testasit "salaista raaka-ainetta"?Joko testasit? Kari Aihisen helppo ja ylivoimainen nakkikeitto – yksi raaka-aine tuunaa keiton taivaalliseksi: "Maksan siitä ilomielin kaksi euroa"Kari Aihisen helppo ja ylivoimainen nakkikeitto – yksi edullinen raaka-aine tuunaa keiton taivaalliseksi: "Puhutaan ehkä 1–2 eurosta"
RuokaKari AihinenKaappaus keittiössäMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • Eilen17:08
    Luonto ja eläimet

    Päiväkodin ruoasta löytyi hiiri Haukiputaalla –"Mikäs möykky täällä on!"

  • Eilen16:59
    Arkiruoka

    Suomalaiset kävelevät tämän ohi päivittäin – arkiruokien superraaka-aine piilee pakastealtaassa

  • Eilen08:15
    Hedelmät

    Hedelmä, jota kannattaa nyt ostaa – edukas kuitupommi!

  • 16.11.17:14
    Leivonta

    Superkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"

  • 16.11.08:44
    Ruokakauppa

    Asiakkaat keksivät kieron keinon hyödyntää punalapputarjouksia – näin kommentoivat Lidl, K- ja S-ryhmä