Maukas ja tuhti juustonrakastajan unelmaruoka. Parmesaania, ricottaa, mozzarellaa, kermaa, voita. Ja kanaa päälle.
Olen napsinut Facebookin lyhyistä kokkausvideoista muutaman loistavan reseptin. Taas löytyi uusi. Alfredo-kastike on klassikko pastan kera. Simppeli soosi voista, kermasta ja parmesaanista ei voi olla kuin hyvä. Nyt mukaan vedetään vielä ricottaa ja mozzarellaa sekä revittyä kanaa. Seos kääräistään lasagnelevyn sisään ja paahdetaan kullankeltaiseksi. Todellinen juustonrakastajan ruoka! Supermaukas ja varsin tuhti makupala.
Oikaisin sen verran, että ostin elämäni ensimmäisen kaupan grillikanan, jonka nyhdin riekaleiksi ja keitin luista liemen pakkaseen. Lihaa jäi yli, josta syntyi helposti seuraavan päivän ruoka.


