Kakkukuva oli "liian härski" Instagramille – mitä mieltä itse olet?

simnel, kakkucase
Instagram erehtyi luulemaan kakkua rintavarustukseksi. Shutterstock

Instagram on herättänyt usein ihmetystä käyttäjiensä kuvien sensuroinnista. Luulisi kuitenkin, että kakkukuvan jakaminen sosiaalisessa mediassa sujuisi ongelmitta. Eipä suju.

Brittiäiti Sue Moseley jakoi Instagram-tilillään kuvan pääsiäisen perinteisestä simnel-kakusta, jonka hänen tyttärensä oli leiponut. Yllätys oli melkoinen, kun Moseleyn yrittäessä seuraavan kerran kirjautua tililleen se olikin suljettu Instagramin toimesta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Äitini Instagram-tili jäädytettiin, koska hän julkaisi kuvan pääsiäisen simnel-kakusta! Automaattinen sensurointi meni pieleen. Hän on musertunut", twiittasi Moseleyn Fiona-tytär.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Äitini Instagram-tili otettiin pois käytöstä, koska siellä julkaistiin tämä pääsiäisen simnel-kakku. SE EI OLE TISSI. #BoobGate"

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Rakas Instagram, tämä on kakku, ei tissi" kuului puolestaan saateteksti Moseleyn Jennifer-tyttären julkaisemassa Instagram-kuvassa. Juuri Jennifer oli kakun leiponutkin.

Instagram myönsi virheensä

Mashablen jututtaman Fionan mukaan koko jupakka sai alkunsa, kun hänen Jennifer-siskonsa leipoi äidilleen perinteisen simnel-kakun.

– Äitini oli todella ylpeä kakusta, joten hän jakoi kuvan siitä Instagramissaan sanoen "Jennyn upea pääsiäisen simnel-kakku – herkullista", selitti Fiona-tytär Mashable-sivustolle.

– Seuraavan kerran, kun hän yritti avata Instagramia puhelimellaan, hän sai virheilmoituksen, jossa sanottiin, että hänen tilinsä on poistettu sääntöjen rikkomisen vuoksi.

Äiti valitti päätöksestä ja Intagram vastasi ottavansa tilejä pois käytöstä, jos niissä esiintyy seksuaalisesti vihjailevia kuvia tai ne sisältävät alastomuutta.

Ilmeisesti kyseessä oli kuitenkin vain jokin automaattinen toiminto, sillä Instagram myönsi lopulta virheensä ja palautti Moseleyn perheen äidille tämän tilin.

– Teimme virheen ja palautimme tilin heti, kun kuulimme asiasta. Pahoittelumme Sue Moseleylle aiheuttamastamme vaivasta, Instagramin edustaja viestitti Mashablelle.

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja