Kaipaatko vipinää vällyjen väliin? Tämä kahvi buustaa libidoa

kahvi
Shutterstock

Lisää aamukahviisi muutama oleellinen ainesosa ja pääset nauttimaan niiden seksikkäistä terveyshyödyistä!

Herätä libidosi uuteen nousuun helpolla kahvireseptillä. Lisää kahvin joukkoon tiettyjä ainesosia, joiden tiedetään parantavan seksiviettiä.

Alla oleva kahviresepti sisältää näitä viittä superruokaa:

Maca: Yleensä jauheen muodossa nautittava maca on voimakas adaptogeeni, joka sisältää paljon kivennäisaineita, aminohappoja ja vitamiineja. Jo muinaiset inkat käyttivät macaa. Maca-jauheen kerrotaan parantavan seksuaalista halukkuutta.

Kaakao: Raakakaakao toimii stimulanttina. Se saa veren kiertämään ja elimistön vapauttamaan seratoniinia, joka parantaa mielialaa. The Journal of Sexual Medicine -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan ne naiset, jotka söivät suklaata päivittäin saivat hieman paremmat pisteet naisten seksuaalisia toimintoja mittaavasta kaaviosta.

Kaneli: Kanelista saat energiaa etkä kärsi halut tappavasta väsymyksestä työpäivän jälkeen.

Hunaja: Hunaja saattaa lisätä kestävyyttä ja sen on todettu lisäävän viriliteettiä ja hedelmällisyyttä.

Kookosmaito: Monissa kulttuureissa kookosmaitoa on käytetty tasapainottamaan hormoneja ja lisäämään seksiviettiä. Kookosmaito sisältää terveellisiä rasvoja ja saat siitä energiaa petipuuhiin.

Ainesosien lisäksi tarvitset sauvasekoittimen ja viisi minuuttia aikaasi. Tee tämä kahvi ainakin kerran viikossa, etenkin silloin, kun sinulla on aikaa rentoutua ja nauttia kahvisi rauhassa. Saat kahvista tavallisen kofeiiniannoksesi, mutta myös kaivattua buustia makuuhuoneeseen!

Tarvitset:

1,5 dl kuumaa kahvia

1 rkl raakakaakaota

2 rkl kookosmaitoa

1 rkl hunajaa

1/2 tl kanelia

1 tl maca-jauhetta

Tee näin: Kaada kahvi keskikokoiseen kulhoon. Lisää kaakao, kookosmaito, hunaja ja kaneli. Sekoita sauvasekoittimella, kunnes juoma on vaahtoinen. Lisää maca, sekoita vielä kerran ja nauti heti!

LUE MYÖS:

Lähde: Your Tango

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja