Kaipaatko mäkkiruokaa, mutta et halua lähteä kotoa? McDonald’s paljastaa, miten voit valmistaa kotioloissa pikaruokaketjun suositun aamiasruoan

McMuffin
Shutterstock, khaled82

McDonald’s on jakanut aamiaisruokansa McMuffinien reseptin koronakaranteenin ratoksi.

McDonald’s-ravintolat ovat joutuneet sulkemaan ovensa monissa maissa koronaviruspandemian takia. Suomessa ainoastaan ruoan ulosmyynti on sallittua.

Pikaruokaketju on päättänyt piristää asiakkaitaan, ja julkaisi Twitterissä ohjeet McMuffinien valmistamiseen. Asiasta kertoo Fox News.

Näin valmistat McMuffinin

Twitter-julkaisussa näkyy tarvittavat ainekset sekä toimenpiteet McMuffinien aikaansaamiseksi.

– Himottaako McMuffin? Me autamme sinua, Mäkkäri kirjoittaa.

Tarvitset englantilaisen muffinin, 75 grammaa porsaan jauhelihaa, kananmunia sekä sulatejuustoviipaleita, esimerkiksi cheddaria.

Paahda muffinia, kunnes se on kullanvärinen. Mausta sitten jauheliha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen muotoile se palloiksi. Litistä pallot pihvien muotoiksi, ja paista pihvejä 6-7 minuuttia per puoli.

Munien paistamiseen tarvitset rinkulan muotoiset muotit. Sivele muottien sisäpuoli öljyllä ja laita ne pannulle. Kaada muotteihin vettä niin, että niiden pohja peittyy. Odota, että vesi kiehuu, ja riko sitten muotteihin munat. Laita kansi päälle ja anna paistua 2-3 minuuttia.

Kasaa sitten pihvi ja kananmuna muffinin sisään. Laita juustoviipale pihvin ja kananmunan päälle, ja McMuffin on valmis!

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Resepti nousi somessa hitiksi

Julkaisu on saanut yli 2000 tykkäystä. Useat ovat jakaneet kuvia tekemistään McMuffineista hashtagilla McDonaldsAtHome.

– Annoin mahdollisuuden McDonaldsAtHomelle, kirjoittaa Emily Lydia -niminen twiittaaja.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Kotitekoinen McMuffin! Keltuainen ei välttämättä näytä yhtä hyvältä kuin Mäkkärissä, mutta se oli juoksevaa, Sara Houlison twiittaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lähde: Fox News, Twitter

***

Kurkista kulisseihin: Näin valmistuu Burger Kingin uusi kohuttu Rebel Whopper 1:26

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!