Kaikkien lohturuokien ykkönen: Tee itse herkullista pasta carbonaraa

pasta_carbonara
Pasta carbonara kuuluu lohturuokien eliittiin.

Sivumaku-ruokablogin herkullinen pasta carbonaran resepti on lohturuokien ykkönen. 

Mikäpä sopisi pimeän ja viileän illan herkuksi paremmin kuin herkullinen pasta carbonara? Poimi Jani Kinnusen resepti klassisen pastaherkun valmistamiseen!

– Ihka aidossa carbonarassa olisi guancialea, sian poskesta valmistettua suolattua lihaa, mutta kotimainen luomupekoni toimii tarpeeksi hyvin. Guancialea en ole Suomessa lihatiskeissä nähnyt. Suosi myös pancettaa, jota löytyy hyvien valikoimien kaupoista. Kokeile ja ihastu! Kinnunen kirjoittaa.

Katso klassikkopastan resepti täältä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.