Kaikkien lohturuokien ykkönen: Tee itse herkullista pasta carbonaraa
Sivumaku-ruokablogin herkullinen pasta carbonaran resepti on lohturuokien ykkönen.
Mikäpä sopisi pimeän ja viileän illan herkuksi paremmin kuin herkullinen pasta carbonara? Poimi Jani Kinnusen resepti klassisen pastaherkun valmistamiseen!
– Ihka aidossa carbonarassa olisi guancialea, sian poskesta valmistettua suolattua lihaa, mutta kotimainen luomupekoni toimii tarpeeksi hyvin. Guancialea en ole Suomessa lihatiskeissä nähnyt. Suosi myös pancettaa, jota löytyy hyvien valikoimien kaupoista. Kokeile ja ihastu! Kinnunen kirjoittaa.
Katso klassikkopastan resepti täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan