Kaikkien aikojen kammottavin kakku leivottiin Kiinassa – jokaisen palan leikkaaminen "tuottaa tuskaa"

kakkuihminen
Kuvakaappaus: YouTube, Shutterstock

Kiinassa leivottiin kakku, joka mukailee huutavaa ihmistä, kun siitä leikkaa palasen.

Kiinalaisleipurit kokeilivat vastikään rajojaan leipomalla kakun, joka muistuttaa ihmisruumista. Tarkoitus on, että kakku huutaa ihmisäänellä, kun sitä leikkaa.

Ai Si Wei Ni -nimisen, Kiinan Shenyangissa sijaitsevan leipomon toimesta toteutettu kakku on osa paikallista performanssikokonaisuutta. Leipurit tekivät kakun eteen kaikkensa, jotta se muistuttaisi mahdollisimman paljon ihmisruumista.

Kakun erikoisuus on se, että sen pään roolissa toimii palkattu näyttelijä. Näyttelijän tehtävänä on huutaa kuin syötävä joka kerta, kun joku leikkaa kakusta palasen. Kokemuksen on tarkoitus luoda illuusio siitä, kuinka ihminen reagoisi, jos hänestä leikattaisiin palanen – samaan tapaan kuin kakusta on tapana leikata.

Katso videolta, miltä karmiva kakku näyttää – ja kuulostaa!

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja