Juustojuomaa ja salaattilimua – näin outoja juomia maailmalla myydään

Perinteisten kolajuomien rinnalla maailmalla myydään hyvin kummallisia limuja.

Jogurttilimu, pekonilimu ja maito-olut – oletko tiennyt, että maailmalla tarjolla on näinkin omituisia juomia?

Appelsiini- ja kolalimut ovat suomalaisille tuttua kauraa, mutta maailmalla myydään limuja, jotka makumaailmansa puolesta hämmästyttävät tuttuihin makuihin tottunutta.

Pepsi White

Japanissa myytävä valkoinen Pepsi on jogurtilla maustettua kolajuomaa. Moni nauttii tätä juomaa aamupalaksi, sillä se sisältää kofeiinia, maitotuotteita sekä probiootteja.

Bilk

Englanninkielisistä sanoista milk eli maito ja olut eli beer syntynyt nimi bilk tarkoittaa juomaa, josta puolet on maitoa ja puolet olutta.

Juustojuoma

Japanilaisyritys alkoi valmistaa Needs-juustojuomaa tarkoituksenaan valistaa paikallisia lapsia juuston terveyshyödyistä. Juomaa myydään sitrushedelmien ja marjojen makuisena sekä sellaisenaan.

Salaattilimu

Coca Cola kehitti valkoista Pepsiä vastaan vastaiskun lanseeraamalla Aasian markkinoille Water Salad sodan. Salaattilimua myytiin vuonna 2004 kuutta eri makua, jotka ovat kaikki salaateista erityisen tuttuja.

Pekonilimu

Pekoni on tunnetusti amerikkalaisten herkkua, ja sitä hyödynnetäänkin monipuolisesti hyvinkin erilaisissa ruoissa – ja juomissa. Amazonista on mahdollista ostaa monen yllätykseksi limua, jonka makumaailma muistuttaa pekonista.

Herättääkö Muumi-limu muistoja? Katso video!

Lähde: The Daily Meal

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja