Julkkiskokilta täydellinen kesäresepti – ihastu klassisen cocktailin raikkaaseen versioon

0:36 Näin avaat kuohuviinipullon oikeaoppisesti

Klassisesta cocktailista muokattu versio on tämän kesän raikkain drinkki.

Jos kuohuviinipullon avaaminen on hakusessa, katso oikeaoppinen tekniikka videolta.

Terassikausi tekee taas kovaa vauhtia tuloaan, mikä tarkoittaa samalla myös erilaisia juomia ja juomasekoituksia. Jos  haluat tänä kesänä nautiskella hieman erilaisesta drinkistä, tv-kokki Nigella Lawsonin suosikkidrinkki kannattaa ottaa kokeiluun.

Kokki paljasti Twitterissä lempijuomakseen tämän hetken trendikkäimmästä cocktailista, negronista, muokatun raikkaan version; negroni sbagliaton.

Juoman siemailu vie sinut Välimeren syleilyyn

Klassinen negroni valmistetaan sekoittamalla saman verran Camparia, punaista vermuttia ja ginia. Tässä kesäversiossa gini vaihdetaan kuitenkin kuohuviiniin, jolloin lopputuloksena saadaan hienostunut, mutta raikas kesäjuoma.

Negroni Sbagliato

1 osa vermuttia
1 osa Camparia
1 osa kuohuviiniä

– Se on täydellinen sekoitus makeutta ja katkeruutta, ja se sopii täydellisesti siemailtavaksi silloin, kun olet rentoutumassa Italiassa. Tai milloin tahansa, kun haluat kuvitella olevasi siellä, Lawson toteaa.

Tarinan mukaan juoma on syntynyt milanolaisessa Bar Bassossa, jossa baarimikko oli vahingossa negronia tehdessään kaatanut ginin tilalle Proseccoa. Vahingosta oli syntynyt tavallista negronia raikkaampi juoma, joka ei maistunut yhtään hullummalta.

Lähde: TheKitchn

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja