Mainos

Jokainen opettaja tarvitsee tällaisen viinipullon – nerokkaasta oivalluksesta ei huumoria puutu

Opettajat ovat tärkeä osa lapsen elämää, ja moni pähkäilee heille sopivien joululahjojen kanssa. Ota mallia tästä hulvattomasta lahjasta!

Marty-niminen isä julkaisi Reddit-palvelussa kuvan persoonallisesta viinipullosta, jonka hän oli bongannut ystävänsä ystävän Facebookista. Kuva lähti tämän jälkeen nopeasti leviämään netissä. Tässä on nimittäin hulvaton idea lapsen opettajalle lahjaksi!

Viinipullon personoidussa etiketissä on kuva taaperosta, ja teksti: "Lapsemme saattaa olla syy juomiseesi, joten nauti tästä pullosta meidän piikkiimme!"

– Kahden tyttären vanhempana ja graafisena suunnittelijana, ajattelin, että tämä olisi aika mahtava lahja, Marty kertoi Huffington Postille.

Alunperin pullo on lähtöisin Evermine-nimisestä yrityksestä, joka tekee persoonallisia viinipullon etikettejä, kutsuja ynnä muita. AD ja kahden lapsen äiti Stacy Dutton on nainen viinietiketti-idean takana, ja hän jakoi sen Everminen blogissaan huhtikuussa.

– Opettajat saavat harvoin tarpeeksi arvostusta siitä, mitä he tekevät. Heillä on mielestäni yksi tärkeimmistä töistä – he auttavat muokkaamaan ja opettamaan lapsiamme, Dutton sanoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä:

Millainen on viinin matka? Katso video:

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja