Jättitippi yllätti tarjoilijan – yli 2000 prosenttia laskun summasta
Washingtonilaisessa ravintolassa ruokaillut mies jätti ravintolan henkilökunnan hämilleen antamalla ruokailunsa päätteeksi hurjan tipin.
Tavallisena maanantai-iltana Blue 44 -ravintolassa Washingtonissa ruokaillut mies jätti jälkeensä tipin, joka oli noin 2 200 prosenttia hänen saamastaan loppulaskusta.
1849 euroa tippiä illallisesta
Ravintola Blue 44:n vakioasiakkaisiin lukeutuva mies oli nauttinut ravintolassa noin 84 euron aterian, johon kuului kanaa, gumboa sekä Old Chub Scotch Ale -olutta. Jälkeensä hän jätti 1849 euron tipin.
Ateriaansa selvästi erityisen tyytyväinen mies eritteli kuitissa sen, kuinka hän halusi liki 1 900 euron tipin jaettavan ravintolan henkilökunnan kesken. Kokille mies halusi antaa tipiksi noin 924 euroa ja sekä ravintolan omistajalle että baarimikolle kummallekin noin 462 euroa.
– Sitä miettii, että kuka antaa näitä epätavallisen anteliaita tippejä, jotka pelastavat tarjoilijan tai baarimikon päivän? ravintolan omistaja Christofer Nardelli hämmästelee Washington Postille.
Lähde: Washington Post
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan