Jättitippi yllätti tarjoilijan – yli 2000 prosenttia laskun summasta

ravintola
Shutterstock

Washingtonilaisessa ravintolassa ruokaillut mies jätti ravintolan henkilökunnan hämilleen antamalla ruokailunsa päätteeksi hurjan tipin.

Tavallisena maanantai-iltana Blue 44 -ravintolassa Washingtonissa ruokaillut mies jätti jälkeensä tipin, joka oli noin 2 200 prosenttia hänen saamastaan loppulaskusta.

1849 euroa tippiä illallisesta

Ravintola Blue 44:n vakioasiakkaisiin lukeutuva mies oli nauttinut ravintolassa noin 84 euron aterian, johon kuului kanaa, gumboa sekä Old Chub Scotch Ale -olutta. Jälkeensä hän jätti 1849 euron tipin.

Ateriaansa selvästi erityisen tyytyväinen mies eritteli kuitissa sen, kuinka hän halusi liki 1 900 euron tipin jaettavan ravintolan henkilökunnan kesken. Kokille mies halusi antaa tipiksi noin 924 euroa ja sekä ravintolan omistajalle että baarimikolle kummallekin noin 462 euroa.

– Sitä miettii, että kuka antaa näitä epätavallisen anteliaita tippejä, jotka pelastavat tarjoilijan tai baarimikon päivän? ravintolan omistaja Christofer Nardelli hämmästelee Washington Postille.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!