Jätä jauhelihat ostamatta – kun olet maistanut Katin makaronilaatikkoa, et kaipaa muuta: "Mehevä ja helppotekoinen"

1:06 Helppo nachopelti tonnikalalla – testaa Katin resepti

Kati "Hellapoliisi" Jaakosen helppotekoinen makaronilaatikko valmistuu jauhelihan sijaan härkiksestä tai nyhtökaurasta. Testaa klassikkoruoan vegaaninen versio!

Videolla: Testaa myös toinen Katin herkkuresepti, tonnikala-nachopelti!

Makaronilaatikko on monelle suomalaiselle rakas kotiruoka, jota syödään niin kotona, kouluissa kuin työpaikoillakin. Hellapoliisina tunnettu ruokabloggaaja Kati Jaakonen loihti tällä kasvisversion lohturuokien klassikosta.

– Vegaaninen makaronilaatikko on mehevä ja helppotekoinen. Voit käyttää proteiinina nyhtökauraa, härkistä tai muita kasviproteiinivalmisteita, Kati vinkkaa.

Tomaattinen makaronilaatikko saa potkua tacomausteseoksesta ja mehevän lopputuloksen takaa juuston korvikkeena käytettävä kasvirasvaraaste.Tätä herkkua kannattaa testata lihansyöjienkin!

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran tammikuussa 2020.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja