Mainos

Jari "Bull" Mentula antaa synninpäästön: Maitorahkaa ei ole pakko syödä

Jari "Bull" Mentula kertoi Makuja.fi:n haastattelussa, että juuri maitorahkaa ei ole terveellisen ja liikunnallisen elämäntavan vaalimiseksi pakko syödä, sillä proteiinia saa muistakin ruoka-aineista.

Tänä päivänä proteiinipitoinen maitorahka on lunastanut asemansa terveellisten välipalojen perustana. Jopa kehonrakentaja Jari "Bull" Mentula kuitenkin muistuttaa, että maitorahka ei ole terveellisten ruokailutottumusten ainoa proteiinipitoinen rakennusaine.

– Rahkastakin saa ihan hyvää, kun siihen laittaa vaikka marjoja. Onhan se lusikalla suoraan purkista syötynä aika hard core -kamaa, Mentula myöntää.

– Täytyy kuitenkin muistaa, että se ei ole ainoa vaihtoehto – ja niitä vaihtoehtoja on paljon! Mentula muistuttaa.

Raejuustoa, kananmunia ja vähärasvaista lihaa

Mentula kertoi Makuja.fi:lle myös syyn siihen, miksi hän uskoo, että suomalaiset ovat ottaneet maitorahkan niin omakseen. Helppo ja helposti muunneltava maitorahka ei mehukeitolla maustettunakaan kitkeryytensä vuoksi maistu kaikille. Jos maitorahka ei maistu, on asiantuntijalla tarjota useita vaihtoehtoja sen korvaamiseksi osana terveellistä ruokavaliota.

– Maitotuotteista myös raejuusto on hyvä vaihtoehto. Esimerkiksi osaksi salaattia raejuusto sopii hyvin, Mentula vinkkaa.

Raejuuston lisäksi Mentula suosittelee syömään proteiineja kananmunien sekä vähärasvaisen lihan, kalan ja kanan muodossa.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja