Mainos
Mainos

Jani teki perinteisiin kalapuikkoihin yhden pienen muutoksen ja kuului spontaani "jes" – näistä tuli hitti!

Sivumaku-ruokabloggaaja teki kalapuikkoja, joiden sisään ujutti myös perunamuusia. Kriittinen maisteluraati tykkäsi!

Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen päätti valmistaa ruoaksi kalapuikkoja, kun hänen kotiinsa saapui syyslomavieraaksi 11-vuotias junnu. Janin mukaan lapsen kyläily vaikuttaa aina melko paljon laitettuun ruokaan.  

–  Meillä kun syödään kuulemma aina ”kaikkia outoja ruokia”. Olin itse samassa iässä paljon nirsompi syöjä, joten yritän miettiä kipurajan sisällä olevia ruokia. Nyt osui napakymppiin. Lohi-turska-perunapuikot ketsuppimajoneesilla. Ruoka, josta nautti täysillä itse ja junnu ahmi innoissaan. Pari päivää myöhemmin tyyppi kysyi, mitä syödään lounaaksi. Kun kuuli, että näitä kalapuikkojen tähteitä, kuului spontaani ”Jes!”, Jani kirjoittaa blogissan. 

Kukapa ei tykkäisi kalan ja perunamuusin yhdistelmästä rapsakan kuoren sisälle kätkettynä? 

Katso resepti Sivumaku-blogista ja testaa itse kotona: Peruna-kalapuikot

***

Osaatko paistaa kalan oikein? Helsinkiläisravintolan keittiöpäällikkö näyttää mallia:


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja