Jani teki älyttömän hyvää lasagnea, jota sinunkin kannattaa kokeilla: "Helppo ja tyylikäs tapa tarjoilla pastaa"
Oletko kuullut avoimesta lasagnesta? Sivumaku-ruokabloggaaja kokkasi herkullisen version jokiravuista.
Avoin lasagne on kuin tavallisen pasta-annoksen ja klassisen lasagnen hybridi. Ainekset ovat tutut lasagnesta, mutta tarjoilutapa ei ole perinteinen. Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen testasi Great British Chefs -sivuston reseptiä ja mukaili siitä oman, helpomman versionsa.
– Avoin lasagne on helppo ja tyylikäs tapa tarjoilla pastaa. Tässä staraksi nousevat jokiravun pyrstöt. Lasagnelevyt on leikattu leveiksi suikaleiksi, lasagnetteksi. Tuorepasta toimii parhaiten, mutta homma hoituu esikeitetylläkin, Kinnunen kertoo reseptistä.
Lue lisää ja testaa Sivumaku-blogin lasagne-resepti: Avoin lasagne jokiravunpyrstöillä
***
Testaa myös one pot -lasagne:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit