Jani teki älyttömän hyvää lasagnea, jota sinunkin kannattaa kokeilla: "Helppo ja tyylikäs tapa tarjoilla pastaa"

Avoin lasagne jokiravunpyrstöillä kuva
Testaa avoin lasagne! MTV

Oletko kuullut avoimesta lasagnesta? Sivumaku-ruokabloggaaja kokkasi herkullisen version jokiravuista.

Avoin lasagne on kuin tavallisen pasta-annoksen ja klassisen lasagnen hybridi. Ainekset ovat tutut lasagnesta, mutta tarjoilutapa ei ole perinteinen. Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen testasi Great British Chefs -sivuston reseptiä ja mukaili siitä oman, helpomman versionsa. 

– Avoin lasagne on helppo ja tyylikäs tapa tarjoilla pastaa. Tässä staraksi nousevat jokiravun pyrstöt. Lasagnelevyt on leikattu leveiksi suikaleiksi, lasagnetteksi. Tuorepasta toimii parhaiten, mutta homma hoituu esikeitetylläkin, Kinnunen kertoo reseptistä.

Lue lisää ja testaa Sivumaku-blogin lasagne-resepti: Avoin lasagne jokiravunpyrstöillä

***

Testaa myös one pot -lasagne:


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja