Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Jani teki älyttömän hyvää lasagnea, jota sinunkin kannattaa kokeilla: "Helppo ja tyylikäs tapa tarjoilla pastaa"

Testaa avoin lasagne!
Testaa avoin lasagne!MTV
Julkaistu 10.10.2019 20:01

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Oletko kuullut avoimesta lasagnesta? Sivumaku-ruokabloggaaja kokkasi herkullisen version jokiravuista.

Avoin lasagne on kuin tavallisen pasta-annoksen ja klassisen lasagnen hybridi. Ainekset ovat tutut lasagnesta, mutta tarjoilutapa ei ole perinteinen. Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen testasi Great British Chefs -sivuston reseptiä ja mukaili siitä oman, helpomman versionsa. 

– Avoin lasagne on helppo ja tyylikäs tapa tarjoilla pastaa. Tässä staraksi nousevat jokiravun pyrstöt. Lasagnelevyt on leikattu leveiksi suikaleiksi, lasagnetteksi. Tuorepasta toimii parhaiten, mutta homma hoituu esikeitetylläkin, Kinnunen kertoo reseptistä.

Lue lisää ja testaa Sivumaku-blogin lasagne-resepti: Avoin lasagne jokiravunpyrstöillä

***

Testaa myös one pot -lasagne:

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Nerokas tapa tehdä lasagnea: "En ehkä valmista enää koskaan vanhalla tavalla"Katin lohtulasagne valmistuu edullisista raaka-aineista, joita saattaa löytyä sinunkin kaapistasi: "Kokeile!"Jos rakastat kermaisia ja valkosipulisia ruokia, Janin nopea broileriresepti on sinulle: "Loistava lohturuoka, joka valmistuu helposti"Ruokabloggarin helppo resepti toteuttaa kaikki toiveet – tätä superherkkua on pakko kokeilla: "Maistuu tilanteessa kuin tilanteessa"Superherkullinen ja takuuvarma resepti: Oletko jo kokeillut helppoa hittipastaa?Kokeile uudenlaista lasagnereseptiä: "Makua tulvii suuhun ovista ja ikkunoista"
RuokaPastaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 14:16
    Ruokaniksit

    Helppo pullajälkkäri on nyt jättihitti somessa! Testaa vaikka isänpäiväksi

  • 06:39
    Henri Alén

    Tätä Henri Alén ei missään nimessä nyt ostaisi ruokakaupasta

  • Eilen16:46
    Ravintolat

    Yksi uunitemppu ja arkinen raaka-aine muuttuu herkuksi – Henri Alén paljastaa kikan

  • Eilen08:21
    Juusto

    Mozzarellaa vai burrataa? Tässä juustojen erot

  • ke16:07
    Turvallisuus

    Tätä ruokaa saa syödä vain 2 grammaa päivässä