Jäätelöfirma toi markkinoille todella epäilyttäviä herkkumakuja: "Asioita, joita kukaan ei halunnut"

0:45 Söisitkö jäätelöä, jossa on kalkkunanpaloja?
Söisitkö jäätelöä, jossa on kalkkunanpaloja?

Jäätelöfirma päätti ottaa osaa kiitospäivähuumaan koostamalla koko juhla-aterian jäätelömuodossa.

Jäätelöfirma päätti ottaa osaa amerikkalaiseen kiitospäivähuumaan uusilla jäätelömauilla. Salt&Straw -yritys toi markkinoille muun muassa kalkkunan ja bataatin makuiset uutuudet. Kaiken kukkuraksi kalkkunajäätelön seassa on kalkkunapekonin paloja. Kuvia jäätelöistä näet yllä olevalta videolta.

– Tämä saattaa pudota suoraan kategoriaan "asioita, joita kukaan ei halunnut", CNN muotoili.

Saisiko olla vaalean leivän makuista jäätelöä?

Koko kiitospäiväateria on muutettu jälkiruokamuotoon. Jäätelöaltaasta voi valita karamellisoidun kalkkunan ja karpalokastikkeen lisäksi vaalean leivän makuista jäätelöä. Toki valikoimassa on myös jälkiruokamakuja, kuten karamellisoitu saksanpähkinäjuustokakku.

– Ota yhteys sydänlääkäriisi ennen kuin syöt koko aterian jäätelömuodossa. Jos hän sanoo "ok", hanki toinen mielipide, CNN vitsailee.

Maksavat pitkän pennin

Halpaa herkuttelu ei ole: viiden paketin "ateria" tilattuna maksaa 65 dollaria, ABC7 huomauttaa.

Salt&Straw on aiemmin tarjonnut muun muassa savustetun kinkun makuista pehmistä. Yhtiö tarjosi myös vuonna 2020 outoja kiitospäivämakuja, kuten perunamuusi ja kastike -jäätelöä. Food & Wine -lehti testasi tuolloin kaikki maut.

– Vastaanotto oli jakautunut, lehti myöntää.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja