Italialainen herkkuruoka syntyy vartissa – "niin yksinkertainen resepti, että melkein hävettää"

gorgonzoSIVUMAKU
Vartissa valmistuva ruoka vie makumatkalle Italiaan. Sivumaku/Jani Kinnunen

Jääkaapissa lojuvasta juustosta syntyy hetkessä herkullinen ruoka, joka vie sinut makumatkalle Italiaan, Sivumaku-blogissa vinkataan.

Tämä viiden raaka-aineen resepti on erinomainen valinta niitä hetkiä varten, kun ruoka pitää saada nopeasti pöytään, Sivumaku-bloggari Jani Kinnunen kertoo. Vartissa valmistuvan reseptin salaisuus piilee valmiissa gnoccheissa ja gorgonzola-juustossa. Parhaimmassa tapauksessa tämän ruokalajin raaka-aineet löytyvät jääkaapistasi. 

– Gorgonzolan voit korvata millä tahansa helposti sulavalla, mieluisalla sinihomejuustolla, Kinnunen vinkkaa.

Vain muutamasta raaka-aineesta valmistuva ruoka sopii Kinnusen mukaan erinomaisesti joko pää- tai alkuruoaksi. 

– Niin yksinkertainen resepti, että melkein hävettää, Kinnunen toteaa.

Reseptin kermaisella gorgonzola-kastikkeella höystettyihin gnoccheihin löydät Sivumaku-blogista.

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja