Jääkaapissa lojuvasta juustosta syntyy hetkessä herkullinen ruoka, joka vie sinut makumatkalle Italiaan, Sivumaku-blogissa vinkataan.
Tämä viiden raaka-aineen resepti on erinomainen valinta niitä hetkiä varten, kun ruoka pitää saada nopeasti pöytään, Sivumaku-bloggari Jani Kinnunen kertoo. Vartissa valmistuvan reseptin salaisuus piilee valmiissa gnoccheissa ja gorgonzola-juustossa. Parhaimmassa tapauksessa tämän ruokalajin raaka-aineet löytyvät jääkaapistasi.
– Gorgonzolan voit korvata millä tahansa helposti sulavalla, mieluisalla sinihomejuustolla, Kinnunen vinkkaa.
Vain muutamasta raaka-aineesta valmistuva ruoka sopii Kinnusen mukaan erinomaisesti joko pää- tai alkuruoaksi.
– Niin yksinkertainen resepti, että melkein hävettää, Kinnunen toteaa.
Reseptin kermaisella gorgonzola-kastikkeella höystettyihin gnoccheihin löydät Sivumaku-blogista.
***
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.