Isä keksi supernerokkaan tavan valmistaa "Happy Meal -aterian" kotona – säästää kukkaroa ja helpottaa arkea

0:29 Mistä McDonald'sin ranskalaiset tehdään?

Britti-isä kehitteli helpon, kotitekoisen version Happy Meal -ateriasta.

Ylläoleva video kertoo, miten McDonald'sin ranskalaiset valmistetaan. 

Muun muassa Daily Mail ja Metro kertoivat Andy Pennin, 37, kekseliäästä ideasta. Andy keksi huikean tavan säästää rahaa tekemällä kotiversion Happy Meal -ateriasta 6-vuotiaalle tyttärelleen Chloelle.

”Kunhan et unohda lelua!”

Andy jakoi Facebookissa kätevän ja helpon vinkkinsä. 

– Niksi minulta muille vanhemmille. Seuraavalla kerralla, kun olet McDonald’sissa, kysy henkilökunnalta ylimääräisiä pakkausmateriaaleja mukaan, Andy kertoo. 

– Kun lapsesi haluaa ”Happy Meal-aterian”, etkä jaksaisi vaivautua lähtemään talosta tai tahdot säästää rahaa, näin voit valmistaa aterian kotona.

Andy paistoi nugetteja ja ranskalaisia kotona Chloelle.  Mutta houkuttelevaksi aterian teki sen, että Andy pakkasi ne McDonald'sin pakkauksiin. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä

Andy säästi useita puntia, kun ruoat olivat omasta pakkasesta. Lisäksi säästyi myös aikaa ja vaivaa, kun ei tarvinnut lähteä ajamaan lähimpään McDonald’siin.

– Kunhan et unohda lelua!

Tytär rakastui ideaan

Chloe söi isänsä valmistaman aterian innostuneena. Chloe toivoi, että voisi katsoa jonkun elokuvan isänsä kanssa, samalla kun he söivät.

– Ei ole iso vaiva paistaa ranskalaisia tai nugetteja kotona. En ole mikään terveysekspertti. Tämä on jotain, mitä tyttäreni halusi. Emme toki harrasta tätä säännöllisesti. 

Andyn vinkki voi säästää myös paljon rahaa isoimmissa perheissä.

– Pienituloinen yksinhuoltaja voisi säästää paljon rahaa, jos tämä sama niksi toimisi vaikka neljän lapsen kanssa, Andy kertoo.

– Mutta rahan säästäminen on oikeasti vain bonus. Ainakin minun tyttäreni koki tämän tosi hauskaksi. Aion jatkaa tätä tulevaisuudessa, vaikka joka toinen kuukausi.

Ihmiset rakastuivat Andyn niksiin. Julkaisua on jaettu yli 8 tuhatta kertaa, ja moni käyttäjä kommentoi testaavansa ideaa. 

Lähteet: Daily MailMetro

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja