Irstas ristiäiskakku suututti perheenäidin: "Täysin sopimatonta"

Kuvakaappaus_The Bolton News
Söpö nalle herätti epämääräistä huomiota 3-vuotiaan tytön ristiäisissä. Kuvakaappaus: theboltonnews.co.uk

Brittileipomon marsipaaninallet ovat joutuneet kyseenalaisen huomion alle.

Occasion Cakes -niminen leipomo on joutunut vastaamaan tuohtuneen brittiäidin palautteeseen. Sharon Green vaatii rahojaan takaisin, sillä 3-vuotiaan Tahlia Rosen ristiäiskakun koristeina toimineet marsipaaninallet olivat Greenin mielestä loukkaavia, The Bolton News -sivustolla kerrotaan.

84 euron hintaisen ristiäiskakun päällä istuvien tyttönallejen jalkojen välissä oleva viiva alleviivasi nimittäin Greenin mukaan liian graafisella tavalla nallukoiden sukupuolta.

Leipomon omistajat, Steve ja Angela Howarth, ovat kieltäytyneet palauttamasta Greenin rahoja, sillä viiva kuvastaa heidän mukaansa saumaa, joka syntyy, kun pehmonallet ommellaan kiinni. Howarthien mielestä Greenin ajattelutapa onkin eriskummallinen ja suorastaan mauton. He vakuuttavat, että sama yksityiskohta on kaikissa leipomon marsipaaninalleissa, niin tyttö- kuin poikaversioissakin, eikä yksikään asiakas aiemmin ole valittanut.

Green puolestaan sanoo, ettei viivaa ollut mallinallessa, kun hän valitsi kakkua tammikuussa. Brittinainen haki valmiin kakun kesäkuussa kaksi päivää ennen ristiäisiä, mutta tarkasti sen vasta seuraavana päivänä.

– Olin sokissa – oletin, että kaikki olisi kunnossa, ja kakku olisi samanlainen, minkä tilasin, Green kertoi The Bolton News -sivustolle.

– Se on täysin sopimatonta. Kakun on tarkoitus olla kolmevuotiaalle, Green paheksuu.

Kun Green palautti kakun härskeine nalleineen leipomoon, hän sai mukaansa vain marsipaanikukkia, joilla peittää nalletyttöjen intiimialueet. Epäonnistuttuaan niiden kiinnittämisessä kakku jäi lopulta syömättä.

Green toivoo edelleen saavansa rahansa takaisin. Hän painottaa, ettei ollut ainoa, joka piti nalleja härskeinä. Myös ristiäisvieraat olivat samoilla linjoilla. Occasion Cakesin Facebook-sivuille tulvii kuitenkin sympatiaviestejä leipomolle. Jotkut asiakkaat ovat jopa lähettäneet kuvia oikeista lelunalleista, joilta vastaava sauma todellakin löytyy jalkojen välistä. 

Lähteet: Bolton News, Mirror

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja