IL: Oletko sinäkin huomannut muutoksen Puffet-jäätelössä? Keksi paljastaa jotain erittäin oleellista
Iltalehden Pippuri.fi-ruokasivusto kertoo, että suositun Puffet-jäätelön keksin koostumus herättää vuosittain kysymyksiä kansan keskuudessa.
Oletko sinäkin törmännyt kovaan keksikuorrutteeseen Puffet-jäätelössä?
Iltalehden Pippuri.fi-ruokasivuston mukaan Puffet-jätskin keksin koostumus herättää jälleen keskustelua sosiaalisessa mediassa. Osa epäilee muun muassa saaneensa vanhentuneen jäätelön, jos hampaissa rouskuukin astetta kovempi Puffet-keksi. Tästä ei kuitenkaan ole kyse.
Pippurin haastattelema Pingviinin senior brand manager Eeva Marttinen kertoo, että kyse on itse asiassa tällöin tuoreesta jäätelöstä.
– Puffet-jäätelössä käytettävä keksi saapuu tehtaalle kovana keksinä, jonka sisään jäätelö laitetaan. Keksi luonnollisesti pehmenee jäätelön vaikutuksesta paketissa.
Onkin todennäköisempää, että kesällä pakastealtaasta tarttuu mukaan tuore, kovakeksinen Puffet, sillä jäätelöä tuotetaan kesäisin enemmän ja myös menekki on kovempi.
Marttinen kertoo Iltalehdelle yrityksen saavan vuosittain palautetta ja kyselyitä asiasta.
Lähde: Iltalehti
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa