IL: Oletko sinäkin huomannut muutoksen Puffet-jäätelössä? Keksi paljastaa jotain erittäin oleellista

Jäätelö
Kesällä pakastealtaasta tarttuu mukaan tuore, kovakeksinen Puffet, sillä jäätelöä tuotetaan kesäisin enemmän ja myös menekki on kovempi. Shutterstock

Iltalehden Pippuri.fi-ruokasivusto kertoo, että suositun Puffet-jäätelön keksin koostumus herättää vuosittain kysymyksiä kansan keskuudessa.

Oletko sinäkin törmännyt kovaan keksikuorrutteeseen Puffet-jäätelössä?

Iltalehden Pippuri.fi-ruokasivuston mukaan Puffet-jätskin keksin koostumus herättää jälleen keskustelua sosiaalisessa mediassa. Osa epäilee muun muassa saaneensa vanhentuneen jäätelön, jos hampaissa rouskuukin astetta kovempi Puffet-keksi. Tästä ei kuitenkaan ole kyse.

Pippurin haastattelema Pingviinin senior brand manager Eeva Marttinen kertoo, että kyse on itse asiassa tällöin tuoreesta jäätelöstä.

– Puffet-jäätelössä käytettävä keksi saapuu tehtaalle kovana keksinä, jonka sisään jäätelö laitetaan. Keksi luonnollisesti pehmenee jäätelön vaikutuksesta paketissa. 

Onkin todennäköisempää, että kesällä pakastealtaasta tarttuu mukaan tuore, kovakeksinen Puffet, sillä jäätelöä tuotetaan kesäisin enemmän ja myös menekki on kovempi.

Marttinen kertoo Iltalehdelle yrityksen saavan vuosittain palautetta ja kyselyitä asiasta.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja