Ikea lanseerasi suklaauutuuden, joka tulee kasata ennen syömistä – tässäkö jokaisen herkuttelijan pahin painajainen?

1:36 Nämä asiat tapahtuvat jokaiselle Ikeassa
Videolta voit poimia hauskoja hetkiä, joita sinullekin on taatusti sattunut Ikea-reissulla.

Koottavista huonekaluista tunnettu Ikea on vienyt ajattelumaailmansa myös ruokaan. Huonekalujätin valikoimista löytyy nykyisin herkku, joka tulee ohjeisen mukaan kasata ennen syömistä.

Ikea on kuuluisa kustannustehokkaista, itsekoottavista tuotteita, joita se myy asiakkailleen litteissä pakkauksissa. Nyt tämä ajatus on siirretty myös herkkupuotiin.

Ikea on nimittäin tuonut markkinoille litteässä paketissa myytävän pääsiäispupun, joka tulee ohjeiden mukaan koota ennen syömistä.

Herkku ei vaadi työkaluja tai ruuveja

Teknisesti ottaen voit tietenkin syödä palaset ennen kokoamista – mutta se olisi huijausta.

– Koottua pupua voi käyttää pääsiäiskoristeena. Tai sen voi syödä saman tien! Ikea Suomen -verkkosivuilla kerrotaan.

Vårkänsla-figuuri koostuu kolmesta osasta, jotka oikein koottuna muodostavat takajaloillaan seisovan pupun. Hyvä uutinen on se, että toisin kuin monet muut Ikean tuotteet, tämä suklaaherkku ei vaadi ruuveja, työkaluja tai monisivuisten ohjeiden tulkitsemista.

– Miten nopeasti saat sen koottua? sivustolla kysellään.

Lähteet: Ikea, Metro

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja