Hurjat korvausvaatimukset: Tulikuuma tee aiheutti onnettomuuden lentokoneessa

Tee
Kuuman teen kanssa kannattaa olla varovainen. Shutterstock

Lapsia ei turhaan varoitella kuumien juomien aiheuttamasta vaarasta, sillä aikuinenkin voi polttaa itsensä pahasti – vain yhden teekupin vuoksi.

Irlantilainen Ronald Furlong joutui keskelle ikävää tapahtumasarjaa lentäessään taannoin Dublinista Lontooseen: Miehen syliin kaatui kupillinen teetä, joka poltti hänen syliinsä pahat palovammat. Kuuma tee poltti etenkin hänen jalkovälinsä pahoin.

Teekuppi lipesi tarjoilijan käsistä

Onnettomuus sattui, kun lentoemo oli yrittänyt ojentaa Furlongin vieressä istuneelle matkustajalle tämän pyytämää teekupillista. Lennon operoineen Ryanairin mukaan Furlong ei ollut keskittynyt tilanteeseen, ja tästä syystä teekuppi pääsi lipeämään lentoemon käsistä suoraan miehen syliin.

Furlong vaati tapahtuneesta liki 40 000 euron korvauksia lentoyhtiöltä. Hän vetosi lausunnossaan henkilökunnan mokaan kuuman teekupin kanssa – ja Ryanair vastaavasti syytti Furlongia huolimattomuudesta. Lopulta Ryanair taipui sopuun – ja maksoi Irish Times -lehden tietojen mukaan todennäköisesti Furlongille täyden summan tämän kärsimästä vahingosta.

Lähde: Daily Mail, Irish Times

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat