Hurja väite: Näitä asioita McDonald'sin työntekijät eivät kerro asiakkaille

shutterstock_402718267
Ronald McDonald on pikaruokaketjun maskotti. Shuttrstock

Pikaruokajätti McDonald'silla on noin kaksi miljoonaa työntekijää yli 35 000 toimipisteessä eri puolilla maailmaa. 

Mäkkäri on kaikille tuttu pikaruokaravintola. Asiakkaat eivät kuitenkaan välttämättä tiedä, mitä kaikkea pikaruokaravintoloiden keittiöissä tapahtuu. Mäkkärin työntekijät ovat paljastaneet AOL-sivustolle asioita, joita ei heidän mukaansa asiakkaille kerrota.

Keittiötä ei pidetä puhtaana?

Eräs työntekijä paljastaa, ettei uppopaistoritilöitä ole koskaan pesty sinä aikana, kun hän on ollut töissä.

Työntekijöitä ei kannata ärsyttää

Toinen työntekijä paljastaa, että asiakkaan ollessa huonolla asenteella tai muuten inhottava, hän saattaa tahallaan sekoittaa asiakkaan tilauksen tahallaan.

Autokaistalla kannattaa puhua ystävällisesti

Työntekijöiden mukaan sillä on väliä, miten aloitat tilauksesi autokaistan kaiuttimeen. Jos heti tervehdit kärsimättömällä äänellä, voit joutua odottamaan siksi, että ketään ei yksinkertaisesti kiinnosta palvella epäystävällistä asiakasta.

Älä tilaa suolattomia ranskalaisia

Eräs työntekijä väittää, että mikäli asiakas tilaa ranskalaiset ilman suolaa, työntekijä ottaa suolaisia ranskalaisia ja raaputtaa niistä suolat pois.

Hygieniasta ei pidetä tarkkaa huolta

Jatkuvan kiireen vuoksi työntekijöillä ei AOL:n mukaan ole aikaa pestä käsiä riittävästi keittiössä. 

Saatat saada ylimääräisiä nugetteja

Eräs työntekijä paljastaa, ettei koskaan jaksa laskea, kuinka monta nugettia hän pakkaa rasiaan. Joskus saatat saada 9 kun taas toisella kertaa jopa 12.

Sinua saatetaan vakoilla somessa

Yksi työntekijöistä paljastaa, että nähdessään komean miehen autokaistalla, hän ottaa miehen nimen talteen maksukortista ja etsii hänet myöhemmin Facebookista.

Jäätelökone on aina rikki

Ihmetteletkö, kuinka sinun tuurillasi jäätelökone on aina rikki mennessäsi Mäkkäriin? Työntekijät paljastavat, että jäätelökone oikeasti on todella usein rikki.

Erotu positiivisesti ja anna tippiä

Tipin antaminen Mäkkärissä on harvinaista. Työntekijöiden mielestä se on mahtavaa, jos joku asiakas antaa tippiä, sillä sitä ei usein tapahdu.

Leluja voi olla tuplasti

Työntekijä paljastaa laittavansa satunnaisesti Happy Meal -laatikkoon kaksi lelua, jotta tekee aterian saavan lapsen iloiseksi. Pieni vaiva työntekijälle, mutta iso ilo lapselle!

Video: Osaathan jo käyttää ketsuppikuppia oikein?

Lähde: AOL

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!