Humalainen nainen varasti poliisin lautaselta kolme ranskalaista – näin kävi

ranskalaiset
Amerikkalaisnainen joutui ongelmiin varastettuaan poliisin lautaselta ranskalaisia. Shutterstock

Italialaisessa ravintolassa Washington DC:ssä jouduttiin vastikään selvittelemään hyvin kummallista tilannetta, kun ravintolassa asioinut nainen sai kummallisen idean. 

Amerikkalaisnainen joutuu vastaamaan seurauksista varastettuaan paikallisen poliisin lautaselta ravintolassa kolme ranskalaista.

Tilanne sai alkunsa siitä, kun poliisi oli syönyt ravintolassa ja kaksi päihtynyttä naista oli hakeutunut hänen seuraansa. Toinen naisista yritti pian anastaa poliisin lautaselta ranskalaista. Kun nainen kurotti ottaakseen lautaselta vielä toisen ranskalaisen, poliisi kertoo kieltäneensä häntä varastamasta ruokaa.

– Pyysin kohteliaasti, että hän ei tekisi sitä uudelleen, sillä olin maksanut ruoasta ja hän varasti minulta. Sanoin, että hänet voitaisiin pidättää ruokani varastamisesta, poliisin raportissa kerrotaan.

Nainen ei kuitenkaan ottanut poliisin kommentteja vakavasti, vaan vastasi tälle kylmästi.

– Sitten voit viedä minut vankilaan, naisen kerrotaan vastanneen.

Kun nainen kurotti ottamaan kolmatta ranskalaista poliisin lautaselta, hänet pidätettiin. Nyt naista syytetään varkaudesta ja tapauksen tutkinta on käynnissä.

Lähde: Fox5dc.com

0:38

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja