Suola, rasva, happo ja lämpö. Yhdysvaltalaisen huippukokin ja ruokakirjailijan mukaan nämä neljä elementtiä hallitsemalla jokainen meistä voi luoda herkullisia aterioita jääkaapista löytyvistä raaka-aineista. Eikä reseptejä tarvita!
Neljän yksinkertaisen asian opettelu voi auttaa sinua vähentämään sekä ruokajätettä että säästämään ruokalaskuissa. Ja mikä parasta, saat joka kerta eteesi herkullista ruokaa!
– Uskon, että jokainen meistä voi olla hyvä kokki, huippukokki Samin Nosrat kannustaa.
Neljä tärkeää elementtiä – lisää näitä jokaiseen ruokaan
Suola on ainesosa, joka vaikuttaa sekä ruoan makuun että rakenteeseen. Naisen mukaan ihmiset kitsastelevat aivan turhaan suolan kanssa laittaessaan ruokaa kotona; lisäämäsi määrä on taatusti vähemmän kuin mitä saisit ulkona syödessäsi. Kokki kehottaakin ottamaan merisuolan osaksi jokapäiväistä ruoanlaittoa.


