Huippukokki Jyrki Sukula sai kunniamaininnan: "Hän tekee niin kuin opettaa"

Jyrki Sukula
Jyrki Sukula on puhunut terveellisemmän ja suolattomamman ruoan puolesta.

Huippukokki Jyrki Sukula on nimetty vuoden 2015 terveysvaikuttajaksi.

Sydänliitto ja Diabetesliitto ovat nimenneet Jyrki Sukulan vuoden terveysvaikuttajaksi. Liitot perustelevat valintaansa sillä, että Sukula on tehnyt työtä ruoan hyvän laadun ja viihtyisän syömisen eteen.

Terveellistä ja herkullista ruokaa

Sydänliitto ja Diabetesliitto perustelevat, että Sukula osoittaa omalla toiminnallaan, että terveellisyys ja ruoasta nauttiminen kuuluvat yhteen. Sukula perustellaan ansaitsevan maininnan myös laadukkaan kouluruokailun puolestapuhujana.

– Ruoan valmistuksessa Sukula korostaa ruoan raaka-aineiden omia makuja, ohjaa maustamisen taitoihin ja suolaamisen vähentämiseen. Hän tekee niin kuin opettaa ja on avoimesti kertonut suolapitoisuuden vähentyneen omissa resepteissään alle puoleen, Sydänliitosta ja Diabetesliitosta kerrotaan.

Lähde: Sydänliitto

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja