Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Huippukokki Jyrki Sukula sai kunniamaininnan: "Hän tekee niin kuin opettaa"

Jyrki Sukula on puhunut terveellisemmän ja suolattomamman ruoan puolesta.
Jyrki Sukula on puhunut terveellisemmän ja suolattomamman ruoan puolesta.
Julkaistu 19.01.2015 09:49

MTV LIFESTYLE

Huippukokki Jyrki Sukula on nimetty vuoden 2015 terveysvaikuttajaksi.

Sydänliitto ja Diabetesliitto ovat nimenneet Jyrki Sukulan vuoden terveysvaikuttajaksi. Liitot perustelevat valintaansa sillä, että Sukula on tehnyt työtä ruoan hyvän laadun ja viihtyisän syömisen eteen.

Terveellistä ja herkullista ruokaa

Sydänliitto ja Diabetesliitto perustelevat, että Sukula osoittaa omalla toiminnallaan, että terveellisyys ja ruoasta nauttiminen kuuluvat yhteen. Sukula perustellaan ansaitsevan maininnan myös laadukkaan kouluruokailun puolestapuhujana.

– Ruoan valmistuksessa Sukula korostaa ruoan raaka-aineiden omia makuja, ohjaa maustamisen taitoihin ja suolaamisen vähentämiseen. Hän tekee niin kuin opettaa ja on avoimesti kertonut suolapitoisuuden vähentyneen omissa resepteissään alle puoleen, Sydänliitosta ja Diabetesliitosta kerrotaan.

LUE MYÖS: Suolat vertailussa – millaista suolaa kannattaa käyttää ruoanlaitossa?

Lähde: Sydänliitto

Lisää aiheesta:

Ruokatoimittajat palkitsivat Henri Alénin – kokille sataa kehuja: "Alénin työ on renessanssineron lonkeromaista"Kuva: Tällaisen lounaan voimin armeijassa marssitaan jatkossa – "70 000 päivittäisellä aterialla on suuri merkitys nuorten terveydelle"Nuori Jyrki Sukula oli napit vastakkain Jaakko Kolmosen kanssa – "Myönnän virheeni"Huippukokki Henri Alén suruissaan ja haikeana Jaakko Kolmosen kuolemasta: "Tämä oli sokki"Näin Kokki Kolmonen puhui kotimaisen ruoan puolesta vuonna 2013 – "Mummot tekevät ruoat rakkaudella"Martoille tunnustus palkintogaalassa: "Suomalainen ruokaperinne elää vahvana"
Makuja

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • 08:18
    Ruoka

    Kumpi on oikeasti terveellisempää, näkkileipä vai hapankorppu?

  • Eilen17:22
    Ruoka

    Käsittämätön ilmiö: Kauppojen joulukalentereita ja -pipareita hävikkiin jo syyskuussa

  • Eilen14:04
    Ruoka

    Älä missään nimessä heitä pois ylijäänyttä riisiä! Yksi temppu tekee siitä todellisen herkun

  • Eilen08:22
    Ruoka

    Paistopisteiltä löytyy "ylivoimainen välipala" – leipomojohtaja nimeää käänteentekevän hetken suosiossa

  • 19.10.17:22
    Ruoka

    Maaritilla välähti: Teki mahtavan "karjalanpiirakan"