Huikea vuosipalkka ja työsuhde-etuja – onko tässä jokaisen oluen ystävän unelmatyö?
![Copyright: Shutterstock. Photographer: Shutterstock. olut (2)](https://im.mtvuutiset.fi/image/6004108/landscape16_9/1024/576/4f6a05cb0fa8fb4b0a230404567f3b0d/lE/olut-2.jpg)
Smithsonian museo hakee palkkalistoilleen oluthistorioitsijaa, jonka tehtävänä on tuntea oluet ja niiden historia läpikotaisin.
Miltä kuulostaisi, jos saisit 64 650 dollarin vuosipalkan ja lukuisat työsuhde-edut siitä hyvästä, että tutkit ja dokumentoit oluen historiaa ja mitä todennäköisimmin myös juot olutta? Smithsonian museo etsii oluthistorioitsijaa osana ruokahistoriaprojektiaan.
Virallisesti työnkuva ei sisällä oluen juomista. Valituksi tulevalta henkilöltä vaaditaan innostusta ja taitoa koota yhteen Yhdysvaltain panimoperinnettä, ja hänellä on oltava akateemisia näyttöjä. Thrillist-sivusto kuitenkin vitsailee ilmoituksen olevan pelkkää sanahelinää ja käytännössä työn olevan matkustelua ja oluen maistelua ympäri maan, koska mikäpä olisi parempi tapa perehtyä oluisiin kuin juoda niitä?
Lienee arvattavissa, että valittava henkilö tulee varmasti olemaan tyytyväinen uuteen työhönsä.
Lähde: The Thrillist
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka