Hotellivierailu: Radisson Blu Seaside Hotelli, Helsinki
Meille tarjottiin matkalla tutustumaan ravintola Shelteriin yöpyminen Radisson Blu Seaside Hotellissa. Homma oli sinänsä virtaviivainen yöpyminen ilman erikoisuuksia, mutta ajattelin nostaa jutun esiin, koska kokemus oli mieluisa.
Hotelli on nostanut vahvasti esiin omaa satamayhteyttään. Aulabaari on iso, lähtökohdiltaan viihtyisä, mutta kirkas valaistus tappaa halun jäädä fiilistelemään.
Hotlan Ro-Ro Barin cocktailit on suunniteltu Son of a Punchin toimesta. Meille tarjotaan alkuun erinomaiset inkivääriset drinksut. Hiukopalaksi oikein mainio kattaus alkupaloja leikkeleistä, juustoista sun muusta. Iso kumarrus peltilohipiirakasta, joka oli juuri niin hyvä kuin voisit kuvitella.
Huoneet ovat varsin perus jees, mutta näkymä satamaan ilahduttaa. Samoin 19 euron hintainen viinipullo, jota ei silti korkattu. En ymmärrä, miksi minibaarin hinnoittelu laitetaan levottomaksi. Täälläkin Karhu-tölkki 6,50 euroa. En tiedä hotelliasukin sielunelämää, mutta tavallisesti jätän baarikaapin koskematta, vaikka perus baarihinnoilla voisin lisäostoja ja -arvoa ja asiakastyytyväisyyttä tuottaakin.
Erityinen huomio tulee aamiaisesta. Se oli erinomainen. Perusmeininkiin tarjosivat extraa hyvät croissantit, smoothiet, pannukakut, pöytiin tarjoiltu kahvi, bratwurstit, maustetut vedet sekä tavallista parempi esillelaitto. Mikään ei lillunut nesteissään. Tilaa oli mukavasti eikä homma alkanut ahistaa kuten usein viikonloppuaamiaisella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti