Helsinkiläisravintola nousi rytinällä ilmiöksi – auki 24/7 ja asiakas kokkaa itse
Uudessa helsinkiläisravintolassa asiakas kokoaa ja kokkaa annoksensa itse. Katso videolta, mistä itsepalveluravintolassa on oikein kyse.
Helsingin Töölöön vastikään perustettu, vuorokauden ympäri auki oleva itsepalveluravintola on saavuttanut nopeasti suuren suosion.
Nuudeliannoksiin keskittyvässä Rolls Rice -ravintolassa asiakas valitsee ensin haluamansa täytteet, jonka jälkeen siirtyy koneelle kokkaamaan nuudelit.
Mistä ilmiössä on oikein kyse, ja miten yrittäjäkaksikko aikoo laajentaa tulevaisuudessa toimintaansa? Katso videolta, miten hitiksi noussut töölöläisravintola oikein toimii.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka