Helsinkiläinen Michelin-ravintola lopettaa toimintansa
Helsinkiläinen yhden Michelin-tähden ravintola Postres lopettaa toimintansa, kerrotaan ravintolan Facebook-sivuilla.
Vuonna 2006 avattu yhden Michelin-tähden helsinkiläisravintola Postres lopettaa toimintansa lokakuun lopussa. Ravintolan Facebook-sivuilla kerrotaan, että Postres on viimeistä kertaa auki lauantaina 25.10.2014. Michelin-ravintolan tilalle avataan marraskuun alussa Albertinkadulta tutun lounasravintola Pompierin toinen toimipiste, Pompier ESPA.
– Pompier ESPAn konseptin takana seisovat keittiömestarit Janek Bjurström ja Pekka Sutinen, aivan kuten Albertinkadullakin, Postresin sivuilla kerrotaan.
Postresia alusta alkaen luotsannut Samuli Wirgentius jatkaa edelleen taustavoimana.
– Lähes kymmenen Postresvuoden jälkeen on aika keskittyä hetkeksi perheeseen ja olla läsnä pienten lasten kasvamisessa, Wirgentius toteaa.
Ravintola Postres ehti toimia Helsingissä kahdeksan vuonna. Postres sai vuonna 2008 Michelin-tähden ja samana vuonna se valittiin myös vuoden ravintolaksi. Postresin perustiva. Samuli Wirgentius ja Vesa Parviainen Helsinkiin vuonna 2006.
Petra Tuominen, petra.tuominen(at)mtv.fi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa