Mainos

Helsinkiläinen karaokebaari yllättää – aikoo olla jatkossa auki vuorokauden ympäri

Aprillipäivänä helsinkiläinen karaokebaari Populus laajentaa aukioloaikojaan reilulla kädellä. Baari aikoo tästä päivämäärästä lähtien olla auki vuorokauden ympäri.

Helsingin Kalliossa baariin pääsee vaikka aamukuudelta, kun Populuksen historiallinen kokeilu astuu voimaan. Vaikka baari itsessään on auki vuorokauden ympäri, yläpuolella olevat asuinhuoneistot rajoittavat karaoken laulamista. Karaokea Populuksessa pääsee laulamaan sunnuntaista torstaihin kello 9–24 välillä, viikonloppuisin kahteen asti yöllä. 

– Nähtäväksi jää, miten asiakkaita riittää, mutta onhan se hienoa, että tällainen mahdollisuus ollaan saatu, Nina Populuksesta kertoo.

Populuksessa uskotaan, että asiakkaita riittää niin yön pikkutunneille kuin varhaisaamuun. Käyväthän ihmiset kaupassakin nykyisin vuorokauden ympäri. 

– Ihmisten rytmit ovat nykyisin niin erilaiset, ja töitä tehdään vuorokauden ympäri, joten miksei baariinkin voisi tulla aamusta. 

Aamuneljän jälkeen myydään teinilonkeroa 

Aivan koko yötä juomatarjoilu ei voi jatkua, sillä lain mukaan hanat on pistettävä kiinni aamuneljän ja aamuyhdeksän välille. Tänä aikana baarista saa kuitenkin tavalliseen tapaan alkoholittomia juomia, kuten teetä ja kahvia.

Talon lonkerosta baari aikoo muokata niin kutsutun teinilonkeroversion, eli myydä juomaa ilman giniä.

Populus on tiettävästi ensimmäinen baari, joka pitää ovensa auki vuorokauden ympäri, ja toimii näin ollen esimerkkinä muille baareille. Populuksesta uskotaan, että muutkin baarit uskaltautuvat avaamaan ovensa, kunhan ovat ensiksi nähneet, miten heillä sujuu. 

– Hirveä haloo tästä on tullut. Tämä on niin uusi juttu kaikille suomalaisille, Populuksesta kommentoidaan. 

Kyseessä ei kuitenkaan ole Populuksen puolelta pelkkä kokeilu, vaan mahdollisuuksien mukaan pysyvä ratkaisu. 

***


Korjaus 5.3.2018 klo 7.47: Vaikka baari on auki 24/7, karaoken laulamista on rajoitettu. 

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja