"Helppoa ja yksinkertaista" – tämän "ihmejuoman" avulla julkkikset laihduttavat

smoothie (1)
Vihersmoothie on monen julkkiksen upean ulkomuodon kulmakivi. Shutterstock

Lukuisien julkkisten kuten Fergien, Hilary Duffin ja Drew Barrymoren ravintoneuvojana toiminut Kimberly Snyder paljastaa kuuluisan laihdutusjuomansa reseptin.

Snyderin mukaan paras tapa pudottaa painoa, pitää iho kunnossa ja olla energinen on ryhtyä kasvispohjaiselle ruokavaliolle. Laihduttajan ihmejuomaksi Snyder nimeää oman vihersmoothiensa.

– Yhden herkullisen juoma avulla voimme sekä pudottaa painoa, hoitaa ihoamme, taistella ikääntymistä vastaan että tuntea olomme energiseksi. Se on helppoa ja yksinkertaista ja on toiminut jokaisella asiakkaallani aina Hollywood-tähdistä kiireisiin kotiäiteihin. Toimin usein elokuvien kulisseissa ravintoneuvojana ja monet näyttelijät, ohjaajat ja tuottajat juovat tätä juomaa päivittäin pysyäkseen kunnossa, Snyder kertoo.

Kimberly Snyderin vihersmoothie

Tämä smoothie auttaa sinua syömään enemmän vihanneksia ja hedelmiä päivän aikana kuin normaalisti söisit. Kaikkien niiden ravintoaineiden ja kuidun ansiosta smoothie pitää sinut kylläisenä pitkään, etkä sorru napostelemaan herkkuja.

3,5 dl vettä
romainesalaattia
3–4 vartta selleriä
nippu pinaattia
1 omena pilkottuna
1 päärynä pilkottuna
1 banaani
0,5 tuoreen sitruunan mehu
Lisäksi halutessasi: Tuoretta korianteria ja tuoretta persiljaa

Lisää vesi ja pilkottu salaatti blenderiin. Sekoita, kunnes seos on tasaista

Lisää selleri, omena ja päärynä ja sekoita täydellä vauhdilla.

Lisää korianteri ja persilja ja sekoita.

Lisää lopuksi joukkoon vielä banaani ja sitruunan mehu.

Lähde: FitsugarLue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.