Helppo niksi estää omenalohkoja tummumasta
Onko tapanasi pakata eväslaatikkoon mukaan valmiiksi pilkottuja omenalohkoja? Yksinkertaisella kikalla pidät hedelmälohkot raikkaina.
Valmiiksi lohkoiksi leikatut omenat ovat kätevä ja terveellinen välipala, jota on helppo kantaa mukana esimerkiksi töissä tai harrastuksissa. Leikattujen omenoiden pinta kuitenkin tummuu nopeasti ikävännäköiseksi.
Ongelmaan on olemassa helppo niksi, jonka avulla pidät hedelmälohkot tuoreennäköisinä jopa tunteja. Niksiä varten tarvitset vain kuminauhan.
Pilko omena lohkoiksi normaalilla tavalla, mutta kokoa lohkot sen jälkeen takaisin omenan muotoon ja kääräise ympärille tiukka kuminauha. Kuminauha pitää omenan omassa muodossaan, jolloin lohkot eivät pääse kosketuksiin ilman kanssa ja tummu.
Lähde: Huffington Post
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje