Ihanan kermainen ja ravitseva kana-gnocchipannu maistuu taatusti koko perheelle.
Etsitkö uutta tapaa hyödyntää herkullisia gnoccheja ruoanlaitossa tai vain uutta luottoreseptiä kanasta? Nyt on turha etsiä merta kauempaa, vaan kokeilla tätä arjen kiireisiinkin mainiosti sopivaa Delishin reseptiä.
Annoksen valmistamiseen et tarvitse kuin paistinpannun, sillä kaikki ainekset kypsyvät siinä meheviksi – täydellinen ruoka myös tiskiä vältteleville!
Jos videoupotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Kermainen kana-gnocchipannu
(4 annosta)
noin 650 g kanan rintafilettä
suolaa
mustapippuria
2 rkl oliiviöljyä
1 pieni salottisipuli kuutioituna
200 g pieniä tuoreita herkkusieniä viipaloituna
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
2 tl tuoreita timjamin lehtiä
1 tl kuivattua oreganoa
2,5 dl kanalientä
3 dl kuohukermaa
ripaus kuivattuja chilihiutaleita
1 pakkaus gnoccheja (noin 500 g)
2 dl mozzarellaraastetta1 dl raastettua parmesaania7 dl baby-pinaattia
