Helpot ja terveelliset pannukakut syntyvät nopeasti – testaa vaikka aamulla!

banaani, pannukakku
Shutterstock

Herkullisiin banaanipannareihin et montaa ainesosaa tarvitset.

Helpot ja terveelliset aamiaispannarit syntyvät Buzzfeedin ohjeiden mukaan nopeasti vähillä ainesosilla. Tarvitset vain banaania, kananmunia ja mausteeksi kanelia.

Banaanit sisältävät muun muassa kaliumia, B6- ja C-vitamiineja sekä hyvän olon hormoni serotoniiniksi muuttuvaa tryptofaania. Kananmunat puolestaan ovat tunnettuja proteiinipommeja ja kaneli tasoittaa tutkimusten mukaan verensokeria sekä alentaa LDL-kolesterolia. Kaneli saattaa myös ehkäistä rasvaisten aterioiden haittavaikutuksia keholle. Kokeile siis rohkeasti näitä herkkupannareita!

Tarvitset:
1 banaani
2 kananmunaa
kanelia

Tee näin: Muussaa banaani kulhossa. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita haarukalla. Ripottele sekaan vielä kanelia. Paista seoksesta paistinpannulla pieniä pannukakkuja. Halutessasi voit lorauttaa päälle vielä hieman vaahterasiirappia. Nauti vaikka aamupalaksi!

Katso Buzzfeedin videolta, kuinka pannarit valmistuvat:

Lähde: Buzzfeed

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa ja seuraa Instagramissa!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!