Helpolla niksillä parmankinkusta pekoniakin parempi herkku? Tätä vinkkiä et voi jättää kokeilematta!

Parmankinkku
Parmankinkku kannattaa laittaa hetkeksi mikroon, jossa se paistuu nopeasti rapsakaksi herkuksi. Shutterstock

Parmankinkusta tulee todella herkullista tämän niksin avulla, joka miellyttää erityisesti pekonin ystäviä. 

Parmankinkku on herkullista sellaisenaankin, mutta kun kuumennat sitä hetken mikrossa, se nousee aivan uudelle tasolle. Mikrotettu kinkku sopii esimerkiksi hernekeiton päälle tai naposteltavaksi. 

Tarvitset:

Mikroaaltouunin
Talouspaperia 
Parmankinkkusiivuja


1. Asettele mikron kestävälle lautaselle talouspaperi ja sen päälle kaksi parmankinkkusuikaletta. 
2. Aseta toinen talouspaperi kinkkusuikaleiden päälle. 
3. Paista mikrossa noin 30 sekuntia täydellä teholla. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja