Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hellapoliisi vinkkaa täydellisen burgeripihvin salaisuuden: Tee näin aina tuntia ennen kypsennystä!

8:17Kesän parhaat burgerit grillissä
Julkaistu 23.06.2018 08:02
Toimittajan kuva

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Hampurilaiset ovat herkullista ja helppoa kesäruokaa, joka maistuu taatusti koko perheelle. Hellapoliisin vinkeillä grillissäsi paistuu tänä kesänä entistäkin mehevämpiä burgeripihvejä. 

Huomenta Suomessa grillattiin kesän herkullisimpia burgereita. Katso resepti videolta. 

Hellapoliisi Kati Jaakonen loihti Makuja.fi:lle herkullisen burgerireseptin, jonka maun salaisuus piilee pekonilla maustetussa jauhelihassa. Jotta lopputulos olisi mahdollisimman mehevä, Jaakonen kehottaa kiinnittämään huomiota muutamaan seikkaan ennen grillin sytyttämistä. 

– Grillatessa kypsennettävät lihatuotteet on syytä nostaa huoneenlämpöön 30-60 minuuttia ennen kypsennystä. Liian kylmästä lihasta irtoaa kypsennysvaiheessa nestettä ja lihasta tulee tällöin kuivaa, Jaakonen vinkkaa.

– Lihaa ei pidä myöskään painella kypsennyksen aikana samasta syystä. 

Vihannekset ja hyvä juusto tärkeitä elementtejä

Tässä reseptissä hampurilaisen väliin lisätään herkkusieniä ja punasipulia, mutta hampurilaisten hyvä puoli on se, että jokainen voi kasata annoksensa juuri omien makumieltymystensä mukaan. 

– Burgerissa jokaisella on omat suosikkitäytteet ja siksi grillatessa voi raaka-aineet laittaa esille siten, että jokainen voi valita suosikkinsa. Tuliset kastikkeet, hyvä juusto ja tuoreet vihannekset viimeistelevät herkullisen burgerin, Jaakonen toteaa. 

Hellapoliisin pekonihampurilaiset

Lisää aiheesta:

Tätä lihaa kannattaa grillata – Henri Alén suosittelee: "Saa mielettömän hienon maun"Täydellisen jauhelihapihvin salainen raaka-aine löytyy jo keittiöstäsi – ruokatoimittaja ylistää parhaaksi burgeriksiTässä asiassa moni mokaa hampurilaisia valmistaessaan – Kari Aihinen: ”On suuri virhe laittaa…”Gordon Ramsay paljastaa salaisuuden ravintoloiden keittiöistä: Tämä vinkki nostaa kotitekoisen hampurilaisen aivan uudelle tasolleGrillauksen Suomen mestari muistuttaa yleisestä grillausmokasta – ”muuten kaikki hyvät lihasnesteet valuvat leikkuulaudalleGrillauksen Suomen mestari: Näin syntyy maailman paras burgeri
HellapoliisiHampurilainenLihaRuoanlaittoGrillausMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Hellapoliisi
  • 26.10.17:25
    Ruoka

    Paras sienikastike! Helppo ja kermainen soosi Katin ohjeella

  • 4.1.17:34
    Ruoka

    Kaupasta saa nyt halvalla ainekset Katin lasagneen

  • 14.12.202409:43
    Jouluruoka

    Todella helppo ja supersuosittu salaatti joulupöytään: "Valmistuu muutamassa minuutissa"

  • 28.09.202417:03
    Sienet

    Paras tapa säilöä ja käyttää suppilovahverot – helppo ohje!

  • 27.07.202417:32
    Ruoka

    Katin kikka broilerin marinointiin: Tarvitset vain pienen pussin