Hauska tapa uppopaistaa broilerifilee!
Facebookin nopeat ja lyhyet kokkausvideot tarjoilevat tämän tästä upeita ideoita. Hasselbackan perunat kuuluvat suosikkeihini perunaruoista ja ihastuin ensisekunnilla nähdessäni haitarileikkuutekniikkaa sovellettavan frittikanaan. Broilerifilee on liian paksu sellaisenaan uppopaistettavaksi, joten tavallisesti nuijin sen ohkaiseksi esim. parmesaanikanaa tehdessäni. Kun fileeseen leikataan syvät viillot, liha kypsyy tasaisesti kauttaaltaan. Ja on hauskan näköinen.
Höysteeksi sopii vaikka ranskalaiset perunat. Voit tehdä tomaattikastikkeesta kanapaloille dipin, mutta herkku on mehevää ilmankin.
VINKKI! Broilerifilee kannattaa laittaa paistumaan mutkalla, jolloin haitarimainen rakenne tulee paremmin esiin ja rasva pääsee paistamaan pinnat paremmin.
VINKKI 2! Facebookissa tuli Markolta vinkki lisätä korppujauhoihin tulista mausteseosta. Erinomainen idea! Voi olla toki yrttinenkin sekoitus tai lisätä sekaan vaikka raastettua parmesaania. Samalla tuli vinkki, että viillot voi tehdä myös ruudukkona, jolloin saa tosi rapsakan pinnan.

