Hans Välimäen yllättävä maustamisvinkki: Se nostaa makuja esille

kala,-Hans-Välimäki,-HuSu,-sokeri
Nopealla vinkillä kotikokki saa ruoastaan paremman makuista. Shutterstock

Huippukokki Hans Välimäki vieraili Huomenta Suomen Makuja-osiossa ja paljasti nopean vinkin, jolla kotikokki saa ruoan maistumaan entistä paremmalta. Tämän lisäksi pystyt miehen vinkeillä myös pelastamaan parhaat päivänsä nähneen kalan.

Huomenta Suomen Makuja-osiossa huippukokki Hans Välimäki paljasti, että sokerin avulla saa suolaisestakin ruoasta nostettua upeita makuja esille entistä paremmin. 

– Kesällä kaikki maistuu hyvältä, ihanalta ja makealta, mutta kun laittaa pikkasen sokeria joukkoon, niin se nostaa niitä makuja kivasti sieltä, Hans kertoo.

Ohjelmassa päästiin myös näkemään, kuinka huippukokki valmistaa makoisan annoksen savustettua villilohta. Miehen reseptin avulla saa myös pelastettua parhaat päivänsä nähneen kalan.

– Anoppi oli ostanut kalan, joka ei ollut ehkä ihan parhaimmassa kunnossa. Tuijotin kalaa hetken aikaa. Hän halusi sen kalan grillattuna. Ajattelin, että grillattu lohi on ihan hyvää, mutta jos siihen laittaisi hieman savua, niin sillä pystyisi vähän peittämään sellaista tuoksahdusta, Välimäki kertoo.

Hans neuvoo myös näppärän keinon, jolla saa liian paksun kastikkeen tai taikinan pelastettua nopeasti.

Vilkaise videolta Välimäen upeat grillireseptit ja muut nokkelat vinkit!


Tarkkaan reseptiin pääset käsiksi täällä.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja