Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hans Välimäen yllättävä maustamisvinkki: Se nostaa makuja esille

Nopealla vinkillä kotikokki saa ruoastaan paremman makuista.
Nopealla vinkillä kotikokki saa ruoastaan paremman makuista.Shutterstock
Julkaistu 18.06.2014 18:35

MTV LIFESTYLE

Huippukokki Hans Välimäki vieraili Huomenta Suomen Makuja-osiossa ja paljasti nopean vinkin, jolla kotikokki saa ruoan maistumaan entistä paremmalta. Tämän lisäksi pystyt miehen vinkeillä myös pelastamaan parhaat päivänsä nähneen kalan.

Huomenta Suomen Makuja-osiossa huippukokki Hans Välimäki paljasti, että sokerin avulla saa suolaisestakin ruoasta nostettua upeita makuja esille entistä paremmin. 

– Kesällä kaikki maistuu hyvältä, ihanalta ja makealta, mutta kun laittaa pikkasen sokeria joukkoon, niin se nostaa niitä makuja kivasti sieltä, Hans kertoo.

Ohjelmassa päästiin myös näkemään, kuinka huippukokki valmistaa makoisan annoksen savustettua villilohta. Miehen reseptin avulla saa myös pelastettua parhaat päivänsä nähneen kalan.

– Anoppi oli ostanut kalan, joka ei ollut ehkä ihan parhaimmassa kunnossa. Tuijotin kalaa hetken aikaa. Hän halusi sen kalan grillattuna. Ajattelin, että grillattu lohi on ihan hyvää, mutta jos siihen laittaisi hieman savua, niin sillä pystyisi vähän peittämään sellaista tuoksahdusta, Välimäki kertoo.

Hans neuvoo myös näppärän keinon, jolla saa liian paksun kastikkeen tai taikinan pelastettua nopeasti.

Vilkaise videolta Välimäen upeat grillireseptit ja muut nokkelat vinkit!

7:00Hans Välimäen savustettu lohi

Tarkkaan reseptiin pääset käsiksi täällä.

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa 

Lisää aiheesta:

Jari-Jukka ylistää vartissa mureaksi kypsyvää grillilihaa: "Kuin pekonia, mutta parempaa"Saako grilliä koskaan sytyttää sytytysnesteellä? Näin vastaa Hans VälimäkiHans Välimäki paljastaa arkiruokavinkkinsä – suosittelee erityisesti yhtä jauhelihaohjetta: "Aijaijai"Kari Aihinen paljasti, mistä tunnistaa tuoreen lohifileen – näin se kuuluu paistaa: "Täydellinen lohi"Mistä tunnistaa, että lohi on tuoretta? Kari Aihisen vinkillä se selviää – ja samalla opit paistamaan kalan oikein!Huippukokki Hans Välimäki paljastaa kesäisen grillisuosikkinsa: ”Todella simppeliä ja todella maukasta"
KalaGrillausHans VälimäkiMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Kala
  • 23.8.17:26
    Ruoka

    Kalakeitto, jota kaikkien kannattaisi kokeilla

  • 6.8.07:43
    Ruoka

    Maritan helppo kalaohje yllättää: "Kukaan ei sano, että yök, en syö"

  • 4.8.16:51
    Ruoka

    Pian on halpaa kalaa tarjolla – miksi herkullinen suomalaisruoka on unohdettu?

  • 25.7.17:01
    Ruoka

    Henri Alénin vinkki: Tämä kalamarinadi on aivan lyömätön kesällä

  • 17.7.19:15
    Jyrki Sukula

    Jyrki Sukula kertoo, mistä tunnistaa tuoreen kirjolohen