Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hans Välimäen mahtivinkki: Täydellinen pizzapohja syntyykin näin!

Yksi ylimääräinen vaihe takaa täydellisen pizzapohjan.
Yksi ylimääräinen vaihe takaa täydellisen pizzapohjan.Shutterstock
Julkaistu 19.06.2014 13:35

MTV LIFESTYLE

Huippukokki Hans Välimäki vieraili Huomenta Suomen Makuja-osiossa ja paljasti huikean vinkin, jolla kotikokki saa pizzan maistumaan äärimmäisen makoisalta.

Pizza on erinomainen lohturuoka, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Onneksi huippukokki Hans Välimäki kertoo kaikille Makuja.fi:n lukijoille erinomaisen vinkin, jolla pizzapohjasta saa entistä paremman makuisen.

– Jos taikina kohoaa kylmässä, niin siihen muodostuu käymisen seurauksena maitohappoja, joka tekee pizzasta maukkaamman, mies kertoo.

Huippukokin mukaan pizzan tärkein osa on pohja ja heti tämän jälkeen toisena tulee tomaattikastike. Välimäki paljastaakin Huomenta Suomen Makuja-osiossa, mitä aineksia täydelliseen kastikkeeseen kannattaa laittaa.

Hans Välimäen pizzareseptit löytyvät täältä.

Vilkaise videolta, kuinka sinäkin saat aikaiseksi täydellisen pizzan! Huippukokki vinkkaan myös, kuinka grillaukseenkin sopivan pizzakiven saa korvattua helposti.

8:00Hans Välimäen grillattu pizza

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa 

Sujuuko pizzan grillaaminen sinulta kuin leikki? Hae mukaan Grillikuume-ohjelmaan täältä!

Lisää aiheesta:

Riston nerokas kikka: Oletko tehnyt grillivartaat näin?Näin pizzasta tulee paljon parempaa kotiuunissa – ylivoimainen peltikikka!Harri Syrjänen lisää pekoniin yhden ainesosan – lyömätön lopputulos!Pizzasta saa todella paljon parempaa kotiuunissa yllättävällä peltikikallaNo nyt on yllättävä tapa käyttää HK:n Sinistä – Kari Aihinen ylistää: "Täydellistä, mahtavaa!"Kari Aihisen nerokas vinkki jauhelihan paistamiseen: Tätä et ole tullut ajatelleeksi
PizzaGrillausHans VälimäkiMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Pizza
  • 26.9.07:45
    Ruoka

    Pizzaperjantain vinkki: Säästät rahaa helposti!

  • 5.9.14:45
    Kasvisruoka

    Keittiöpäällikön pizzavinkki kotikeittiöön: "Sillä voi oikeasti pelastaa sen pizzaperjantain"

  • 14.8.17:31
    Ruoka

    Pizzan haastajasta tuli hitti: "Voidaan puhua jo ilmiöstä"

  • 12.6.07:44
    Ruoka

    Älä sorru tähän pizzatäytemokaan, muistuttaa kokki Risto Mikkola

  • 3.6.08:40
    Ravintolat

    Kotipizzaan muutoksia: Tuttu pizza katoaa listoilta