Hans Välimäen mahtivinkki: Täydellinen pizzapohja syntyykin näin!

pizza.-Hans-Valimaki,-ohje,-resepti
Yksi ylimääräinen vaihe takaa täydellisen pizzapohjan. Shutterstock

Huippukokki Hans Välimäki vieraili Huomenta Suomen Makuja-osiossa ja paljasti huikean vinkin, jolla kotikokki saa pizzan maistumaan äärimmäisen makoisalta.

Pizza on erinomainen lohturuoka, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Onneksi huippukokki Hans Välimäki kertoo kaikille Makuja.fi:n lukijoille erinomaisen vinkin, jolla pizzapohjasta saa entistä paremman makuisen.

– Jos taikina kohoaa kylmässä, niin siihen muodostuu käymisen seurauksena maitohappoja, joka tekee pizzasta maukkaamman, mies kertoo.

Huippukokin mukaan pizzan tärkein osa on pohja ja heti tämän jälkeen toisena tulee tomaattikastike. Välimäki paljastaakin Huomenta Suomen Makuja-osiossa, mitä aineksia täydelliseen kastikkeeseen kannattaa laittaa.

Hans Välimäen pizzareseptit löytyvät täältä.

Vilkaise videolta, kuinka sinäkin saat aikaiseksi täydellisen pizzan! Huippukokki vinkkaan myös, kuinka grillaukseenkin sopivan pizzakiven saa korvattua helposti.

Sujuuko pizzan grillaaminen sinulta kuin leikki? Hae mukaan Grillikuume-ohjelmaan täältä!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja