Hans Välimäen mahtivinkki: Täydellinen pizzapohja syntyykin näin!
Huippukokki Hans Välimäki vieraili Huomenta Suomen Makuja-osiossa ja paljasti huikean vinkin, jolla kotikokki saa pizzan maistumaan äärimmäisen makoisalta.
Pizza on erinomainen lohturuoka, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Onneksi huippukokki Hans Välimäki kertoo kaikille Makuja.fi:n lukijoille erinomaisen vinkin, jolla pizzapohjasta saa entistä paremman makuisen.
– Jos taikina kohoaa kylmässä, niin siihen muodostuu käymisen seurauksena maitohappoja, joka tekee pizzasta maukkaamman, mies kertoo.
Huippukokin mukaan pizzan tärkein osa on pohja ja heti tämän jälkeen toisena tulee tomaattikastike. Välimäki paljastaakin Huomenta Suomen Makuja-osiossa, mitä aineksia täydelliseen kastikkeeseen kannattaa laittaa.
Hans Välimäen pizzareseptit löytyvät täältä.
Vilkaise videolta, kuinka sinäkin saat aikaiseksi täydellisen pizzan! Huippukokki vinkkaan myös, kuinka grillaukseenkin sopivan pizzakiven saa korvattua helposti.
Sujuuko pizzan grillaaminen sinulta kuin leikki? Hae mukaan Grillikuume-ohjelmaan täältä!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan