Hampurilaisjätti laajentaa menestyspalveluaan Suomessa – näissä kaupungeissa saa nyt "Mäkki-safkaa" kotiinkuljetettuna

shutterstock_243788827
Pikaruokaa tilataan entistä enemmän kotiinkuljetuksella. Shutterstock

McDonald’s tiedottaa laajentavansa kotiinkuljetuspalveluitaan ja aloittaa yhteistyön Foodoran kanssa. Aiemmin hampurilaisjätin pikaruokaa on voinut tilata kotiin jo Wolt-sovelluksella. 

McDonald’s aloittaa kotiinkuljetukset yhteistyössä Foodoran kanssa kuudessa suomalaiskaupungissa tänään 11. kesäkuuta. Ruokaa voi tilata Foodoran kotiinkuljetuksella yhteensä 14 eri McDonald’s-ravintolasta Helsingissä, Espoossa, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa.  McDonald’s jatkaa kotiinkuljetusyhteistyötään myös Woltin kanssa.

Woltin kotiinkuljetus-McDonald'sit:
Espoo: Suomenoja, Helsinki: Ala-Tikkurila, Forum Katutaso, Hakaniemi, Itäkeskus, Kamppi, Kluuvi, Meilahti, Pitäjänmäki, Ruoholahti, Teollisuuskatu, Töölö, Joensuu, Jyväskylä: Jyväskeskus, Tourula, Kuopio: Keskusta, Tehdaskatu, Lahti: Laune, Lappeenranta: Ratakatu, Oulu: Rotuaari, Pori: Koivula, Rovaniemi Turku: Satashell, Vaasa: Prisma 

Foodoran kotiinkuljetus-McDonald'sit:
Espoo: Suomenoja, Helsinki: Forum Katutaso, Kamppi, Meilahti, Pitäjänmäki, Ruoholahti, Teollisuuskatu, Jyväskylä: Jyväskeskus, Tourula, Kuopio: Keskusta, Tehdaskatu, Oulu: Rotuaari, Limingantulli, Turku: Satashell

– Asiakkaamme ovat ottaneet kotiinkuljetuksen erittäin hyvin vastaan. Nyt haluamme tavoittaa uusia asiakkaita ja tarjota heille kotiinkuljetuspalvelun Woltin lisäksi myös foodoran kautta. Kotiinkuljetuspalvelua tarjoaa nyt yhteensä 25 McDonald’s-ravintolaa 13 kaupungissa, kertoo McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja Foodoran lähetti noutaa ruoan. Asiakas voi seurata toimituksen etenemistä foodoran mobiilisovelluksessa. Foodoran kotiinkuljetuspalvelu on McDonald’sin ruokaa tilaavalle asiakkaalle ilmainen ensimmäiset kolme kuukautta.

McDonald's aloitti kotiinkuljetuksen yhteistyössä Woltin kanssa jo yli vuosi sitten ja yhteistyö jatkuu edelleen. Kotiinkuljetuksen lisäksi yhä useammassa McDonald’s-ravintolassa ruoan voi tilata digitaalisella tilauskioskilla, jolloin ruoka valmistetaan vasta asiakkaan tilauksesta ja tarjoillaan suoraan pöytään. Myös muilla hampurilasketjuilla, kuten Hesburgerilla ja Burger Kingilla on kotiinkuljetusmahdollisuus Suomessa Foodoran tai Woltin kautta. 

Mistä tunnistaa hyvän burgerin? Katso videolta Akseli Herlevin haastattelu:

7:33

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja