Haluatko korkata oluen treenin jälkeen? Valitse tarkkaan!

olut,-treeni
Tutkimuksen mukaan tietyt oluet sopivat treenin jälkeen nautittaviksi. Shutterstock

Australialaisen tutkimuksen mukaan kannattaa valita tietynlaisia oluita, jos haluaa nauttia niitä urheilusuorituksen jälkeen.

Tuore tutkimus paljastaa parhaimman olutvaihtoehdon treenin jälkeen. Australialaisen tutkimuksen mukaan kannattaa suosia oluita, joissa alkoholin tilavuusprosentti on alle 3,5. Oluen joukkoon kannattaa myös heittää ripaus suolaa tai nauttia sen rinnalla joku pieni suolainen välipala. Men Health -sivuston mukaan palautuminen on tällöin nopeampaa kuin, jos alkoholin tilavuusprosentti olisi korkeampi.

Kyseinen tutkimus on aiheuttanut urheilupiireissä runsaasti keskustelua. Osan mielestä mikään alkoholi ei nimittäin sovellu palautusjuomaksi. Osan mielestä taas yksi mieto olut ei haittaa.

Kannattaakin itse testata sopiiko olut sinulle palautusjuomaksi vai kannattaako suosia jatkossa jotain muita juomia.

Tarvitsetko apua painonpudotuksessa? Lue vinkkejä täältä!

Makuja-sivuston Facebook-fanina luet ensimmäisenä keittiömaailman kuumimmat uutiset, saat ruokablogaajien sekä huippukokkien reseptit ja voit osallistua herkullisiin kilpailuihin! 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.