Haastaja hittilihapullille? Uusi tuote pian myyntiin Ikeassa

Ikean lihapulla - annos
Lehtikuva

Myös kasvissyöjät voivat kohta lähteä Ikeaan pyörykkäaterialle huonekaluostostensa lomassa.

Ruotsalaislehti Altt om Mat -uutisoi Ruotsin Ikean lanseeraavan keväällä kasvispullat perinteisten lihapullien rinnalle. Vegepullat tulevat myyntiin ruotsalaisen sisustusjätin ravintoloissa huhtikuussa.

Lihapullat ovat yksi Ikean tunnetuimmista tuotteista huonekalujen ohella ja niiden menekki on valtava maailmanlaajuisesti.

Suomen Ikean viestintäosasto vahvistaa Makuja.fi:lle vegepullien rantautuvan myös Suomen myymälöihin.

– Tuomme kasvispyörykät ravintolamme valikoimiin, koska kuluttajat ovat enenevässä määrin kiinnostuneita kasvisvaihtoehdoista. Tuote soveltuu myös vegaaneille, ja se sisältää muun muassa hernettä, porkkanaa, paprikaa, maissia, kaalia ja sipulia, Ikea Food Suomen ravintolatoimen johtaja Minna Tuohimäki kertoo.

Vegepullat tulevat myyntiin Suomen Ikea-ravintoloihin näillä näkymin huhti-toukokuussa. Niiden hintaa ei ole vielä vahvistettu.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!