Haastaja hittilihapullille? Uusi tuote pian myyntiin Ikeassa

Ikean lihapulla - annos
Lehtikuva

Myös kasvissyöjät voivat kohta lähteä Ikeaan pyörykkäaterialle huonekaluostostensa lomassa.

Ruotsalaislehti Altt om Mat -uutisoi Ruotsin Ikean lanseeraavan keväällä kasvispullat perinteisten lihapullien rinnalle. Vegepullat tulevat myyntiin ruotsalaisen sisustusjätin ravintoloissa huhtikuussa.

Lihapullat ovat yksi Ikean tunnetuimmista tuotteista huonekalujen ohella ja niiden menekki on valtava maailmanlaajuisesti.

Suomen Ikean viestintäosasto vahvistaa Makuja.fi:lle vegepullien rantautuvan myös Suomen myymälöihin.

– Tuomme kasvispyörykät ravintolamme valikoimiin, koska kuluttajat ovat enenevässä määrin kiinnostuneita kasvisvaihtoehdoista. Tuote soveltuu myös vegaaneille, ja se sisältää muun muassa hernettä, porkkanaa, paprikaa, maissia, kaalia ja sipulia, Ikea Food Suomen ravintolatoimen johtaja Minna Tuohimäki kertoo.

Vegepullat tulevat myyntiin Suomen Ikea-ravintoloihin näillä näkymin huhti-toukokuussa. Niiden hintaa ei ole vielä vahvistettu.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja