Porsaankylki ja grilli ovat yksiä parhaita yhdistelmiä. Tein alkukesästä sitä BBQ-kastikkeella. Tässä Jamie Oliverin kautta inspiroitu versio, jossa kylki ensin marinoidaan, sitten grillataan ja kypsennetään loppuun uunissa. Sitä juhlavampaa, mitä suurempi pala kaupasta löytyy. Itselle tarjoutui juhannusruuhkissa vain kilonen mötikkä. Parempi, jos luut otettu pois, mutta menee niidenkin kanssa. 4,95/kg eli kalliiksi tämä harraste ei käy ja loppuliha toimii mainiosti kylmänä leikkeenä ja alkupalana. Chiliä voi pistää reippaasti, mutta maun mukaan. Sen maku miedontuu prosessin aikana.
http://blogit.mtv.fi/sivumaku/files/2012/06/IMG_3463-1024x768.jpg
Grillattua ja paahdettua porsaan kylkeä
1 kg porsaankylkeä
Marinadiin:
2 rkl oliiviöljyä
3 rkl fenkolinsiemeniä, murskattuna
1 rkl chilirouhetta tai maun mukaan
2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
:



