Grillaa leivät huippukokin tyyliin – herkullinen lopputulos!
Huippukokki Risto Mikkola vinkkaa Huomenta Suomen kesäisessä Grilli-sarjassa, että myös leipää voi grillata.
Harvalla tulee mieleen laittaa leipää grilliin, mutta simppelillä reseptillä huolella valittu maalaisleipä paistuu grillin lämmössä rapsakaksi ja maukkaaksi seuralaiseksi ruoalle. Risto Mikkolan reseptillä grillileipä saa makua valkosipulista ja lipstikasta.
Kokeile rohkeasti reseptiä!
Grillileipä Risto Mikkolan tapaan
hyvää maalaisleipää
valkosipulinkynsi
½ puntti lipstikkaa, hienonnettuna
öljyä
Leikkaa maalaisleivästä sentinpaksuisia viipaleita. Sivele viipaleet öljyllä ja grillaa niitä hetki grillissä. Hiero rapeisiin leipiin valkosipulia pintaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Aateloi leivät lipstikalla.
Katso videolta vinkit siihen, millainen salaatti sopii grillattavaksi!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan